Ειδήσεις

Επιμορφωτικές συναντήσεις στο πλαίσιο του 36ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου


Σας ενημερώνουμε ότι για 36η χρονιά φέτος η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας διοργανώνει το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες περιλαμβάνουν δωρεάν επιμορφωτικές συναντήσεις ανοικτές στο κοινό της Καρδίτσας με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και επιστήμονες, ως εξής :

  Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 από 5.30 έως 7.30 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας με επιμορφωτές τον κ. Αντώνη Χαλκιά, σκηνογράφο και τον κ. Παύλο Κάβουρα, ανθρωπολόγο, και θέμα «Σύμβολα».

  Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 από 5.30 έως 7.00 μ.μ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας με επιμορφώτρια την κ. Μιρέλλα Παπαοικονόμου, σεναριογράφο, και θέμα «Σενάρια».

  Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 από 6.00 έως 7.30 μ.μ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας με επιμορφωτή τον κ. Θανάση Λάλα, δημοσιογράφο, και θέμα «Συνέντευξη με τον Χάρολντ Πίντερ».

  Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 από 5.30 έως 7.30 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας με επιμορφωτή τον κ. Γιάννη Μετζικώφ, ενδυματολόγο, και θέμα «Η αισθητική στο θέατρο».

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται  να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά.

Πληροφορίες: 2441080311

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρώτο έτοιμο έργο green deal στην Ευρώπη είναι ο Αχελώος
Επόμενο άρθρο O Συντονιστής Αποκεντρωμένης με τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Ναυτιλίας