Ειδήσεις

Επιμορφωτικό πρόγραμμα οργανώνει ο ΣΘΕΒ


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών προτίθεται να διοργανώσει ένα διήμερο εξειδικευμένο, πρακτικό, επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Εργασιακό Πλαίσιο & Διεθνής Φορολογικός Σχεδιασμός» για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 10 ωρών.

Στο διήμερο πρόγραμμα  θα έχουν τη δυνατότητα, να εκπαιδευτούν για τους όρους αμοιβής & εργασίας των μισθωτών, την σύννομη υποβολή του Ε11, το πλαίσιο της μερικής απασχόλησης, τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, πρόστιμα επί παραβάσεων κλπ, πρακτικά παραδείγματα. Καθώς επίσης θα προχωρήσουν στην Φορολογική αντιμετώπιση συναλλαγών με αλλοδαπές επιχειρήσεις (ενδοκοινοτικές συναλλαγές – συναλλαγές με τρίτες χώρες) Συγγενείς επιχειρήσεις – ενδομυϊκές συναλλαγές – φορολογική κατοικία. Τι προβλέπει ο φορολογικός νόμος (Ν.4172/2014) όπως ισχύει σήμερα.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση και η ανάλυση του υφιστάμενου εργασιακού πλαισίου με τις τελευταίες Νομοθετικές Ρυθμίσεις αλλά και η ανάλυση του Διεθνή Φορολογικού Σχεδιασμού και του Παγκόσμιου Εισοδήματος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, σε λογιστές, σε βοηθούς λογιστών αλλά και σε δικηγόρους που ασχολούνται με τα εργασιακά θέματα.

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν: αναλυτικές σημειώσεις και Βεβαίωση παρακολούθησης

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις  10 & 11 /10/2016 (Δευτέρα  & Τρίτη 16:00-20:15)    στον ΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας, 1oς όροφος, Λάρισα

Εισηγητές του προγράμματος θα είναι ο κος Ραπανάκης Πέτρος, Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Α.Β.Σ.Π, Εργασιακός Σύμβουλος, Αρθρογράφος, Συγγραφέας και ο κος Καλαμαράς Νικόλαος, Ειδικός Εισηγητής σεμιναρίων με μεγάλη διδακτική εμπειρία, Λογιστής – Φοροτεχνικός Α΄τάξης, Εσωτερικός Ελεγκτής επιχειρήσεων.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,24% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) τηλ. 2410-555507 & mail: education@sthev.gr

μέχρι και την  Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου  2016.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επικαιροποιημένο σχέδιο διαχείρισης του προσφυγικού με την ενεργό συμμετοχή της αυτοδιοίκησης
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ