Επισκέψεις Αγοραστού και φορέων του Νομού σε υπηρεσίες και ιδρύματα


Κοινή επίσκεψη στην Αστυνομική Δ/νση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας πραγματοποίησαν την Μ. Πέμπτη 2/5 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού–Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης–Κοινωνικής Συνοχής–Νεολαίας–Εθελοντισμού-Απασχόλησης κ. Κόκκαλη-Κουβέλη Γεωργία, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων. Παπαλός, και η Αντιδήμαρχος Ειδικών Πληθυσμιακών Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας

Οι αιρετοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου Καρδίτσας ευχήθηκαν στη Διοίκηση και το προσωπικό των υπηρεσιών καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Ειδικότερα ο κ. Αγοραστός εξήρε το έργο που επιτελούν τα Σώματα Ασφαλείας και το υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου που χαρακτηρίζει το προσωπικό τους, ευχόμενος το φετινό Πάσχα να είναι αναίμακτο στους δρόμους και χωρίς συμβάντα.

Ο κ. Αγοραστός μετά την επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία αναχώρησε για τη Λάρισα, λόγω σοβαρής κοινωνικής υποχρέωσης, ενώ επόμενος σταθμός για τους Αντιπεριφερειάρχες, τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο, -συνοδεία και του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Δημ. Θεοδωρόπουλου ως εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Κυρίλλου- ήταν το ΚΕΠΕΠ.

Εκεί αντάλλαξαν ευχές με τη Διοικήτρια του Ιδρύματος κ. Αγ. Χατζοπούλου και το προσωπικό, τους οποίους και συνεχάρησαν για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης και ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό και τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται εκεί.

Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του ιδρύματος κ. Δημ Σωτηρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Ευαγ. Τσουκνίδας, και οι εκπρόσωποι του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Β. Τσιάκος, όσο και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Κων. Παπαλός αναφέρθηκαν με θερμά λόγια για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει το Νοσοκομείο Καρδίτσας το οποίο κατά κοινή εκτίμηση, όπως τόνισαν, είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας, κάτι που αναγνωρίζουν οι πολίτες του Νομού, αλλά και των όμορων περιοχών που εξυπηρετούνται από αυτό. “ Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στη Διοίκηση, όσο και στο προσωπικό που προσφέρει με υψηλό αίσθημα ευθύνης τις υπηρεσίες τους δημιουργώντας σε όλους τους Καρδιστιώτες ένα αίσθημα ασφάλειας, σε μια περίοδο που το έχουμε ανάγκη” τόνισαν χαρακτηριστικά, ευχόμενοι σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Ακολούθως συνοδευόμενοι από τον κ. Σωτηρόπουλο οι κ.κ. Β Τσιάκος, Κ. Παπαλός και Ουρ. Σούφλα επισκάφθηκαν την Παιδιατρική Κλινική, όπου αντάλλαξαν ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με τα παιδιά που νοσηλεύονται και τους γονείς τους ευχόμενοι “περαστικά” και το Πάσχα να είναι όλοι στα σπίτια τους.

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Έπεσαν υπογραφές για την ύδρευση της ανατ. πλευράς του Νομού από τη λίμνη Σμοκόβου