Επισκέψεις του Δημάρχου Καρδίτσας σε Γηροκομείο – Ι.Μ. Δώδεκα Αποστόλων Κόκκινης Εκκλησιάς – ΚΕΠΕΠ


Θερμές ευχές για την Ανάσταση και το Άγιο Πάσχα είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει με  το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Καρδίτσας και του ΚΕΠΕΠ, καθώς και την ηγουμένη Φεβρωνία και μοναχές της Ιεράς Μονής Δώδεκα Αποστόλων Κόκκινης Εκκλησιάς ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων/νος Παπαλός κατά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε το πρωί του Μ. Σαββάτου.
Το Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασ. Ευαγγελακόπουλος και Νικ. Καραγιάννης, η Πρόεδρος του Κέντρου «Ορίζοντες», Δημοτική Σύμβουλος κ. Ουρ. Σούφλα και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Θωμ. Κατσιαβάρας
Αρχικά ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν το Γηροκομείο, όπου τους υποδέχθηκαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ και ο π. Δαμασκηνός και ευχήθηκαν στο προσωπικό και τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο ευαγές ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης «Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα»
Ακολούθησε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Δώδεκα Αποστόλων Κόκκινης Εκκλησιάς και ανταλλαγή ευχών με την ηγουμένη Φεβρωνία και μοναχές της Ιεράς Μονής, ενώ οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με το  ΚΕΠΕΠ, όπου ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν τα «Χρόνια πολλά» στους εργαζόμενους, εξαίροντας παράλληλα το σημαντικό έργο που επιτελούν προσφέροντας αγάπη και φροντίδα στα παιδιά του ιδρύματος, καθώς και τις προσπάθειες της Διοίκησης για την αναβάθμισή του και την βελτίωση των συνθηκών φιλοξενίας, η οποία είναι εμφανής.

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Το μεσημέρι ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καρδίτσα