Επισκέψεις του Κ. Τσιάρα


        Συνεχίζοντας τις προεκλογικές του ομιλίες ο υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας περιόδευσε σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί παράλληλα με πολλούς φίλους και κατοίκους των περιοχών και να συζητήσει μαζί τους θέματα που τους απασχολούν.

      Προχθές το απόγευμα μίλησε σε Γραμματικό, Νέο Ικόνιο, Γεφύρια, Αγ. Βησσάριο  και Καππαδοκικό, όπου έτυχε για ακόμη μια φορά θερμής αποδοχής.

      Ο κ. Τσιάρας κατά τις ομιλίες του εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, έκανε αναφορά στο Κυβερνητικό έργο και ζήτησε ισχυρή στήριξη από τους κατοίκους, προκειμένου να μπορέσει να τους εκπροσωπήσει από πιο ισχυρή θέση στη νέα διακυβέρνηση της χώρας.

ΣΤΟ 1ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

      Ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Τσιάρας παρέστη χθες στην έναρξη του Εθνολογικού Συνεδρίου, στα πλαίσια του 1ου Καραγκούνικου Ανταμώματος στον Παλαμά, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου.

      Στο χαιρετισμό του ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής συγχάρηκε του διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και τόνισε ότι, η συνάντησή μας σήμερα εδώ μπορεί να αναδείξει σημαντικά στοιχεία της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής των Καραγκούνηδων της Θεσσαλίας.

      Η πόλη του Παλαμά και η ευρύτερη περιοχή αποτελεί κοιτίδα του αρχαιότερου πολιτισμού μας, με αυτόχθονες κατοίκους και στοιχεία τα οποία πρέπει να αναδείξουμε και να προβάλουμε.

      Ευχήθηκε στους διοργανωτές και συμμετέχοντες καλή επιτυχία και σημείωσε ότι θα βρίσκεται και την τελευταία ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου αφού ανειλημμένες υποχρεώσεις επέβαλλαν να αποχωρήσει νωρίς.

        

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟΥ «ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Σ.Κ.

     

      Ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Κώστας Τσιάρας παραβρέθηκε στη συνέχεια και στα εγκαίνια της νέας μονάδας «τσίπουρου» της ΕΑΣΚ.

      Όπως τόνισε στην ομιλία του, η σημερινή ημέρα αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας.

  Μετά από 30 χρόνια μια πρωτότυπη μονάδα για την ΕΑΣΚ  ανοίγει δίπλα στο Οινοποιείο. Ένα σύγχρονο αποστακτήριο – εμφιαλωτήριο με ποιότητα και προδιαγραφές που θα ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

      Σε όλους, όσοι εργάστηκαν για να τεθεί σε λειτουργία αυτή η μονάδα εύχομαι το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, τα μέλη, τους εργαζόμενους και εύχομαι οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τα προβλεπόμενα.   

Προηγούμενο άρθρο Και επίσημα σε λειτουργία το νέο αποστακτήριο της ΕΑΣΚ
Επόμενο άρθρο Από τις επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Γ. Αναγνωστόπουλου