Επισκέψεις των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σε Ανθηρό, Ανάβρα, Ιτέα


 

Η προεκλογική εκστρατεία των υποψήφιων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας συνεχίστηκε την Κυριακή με επισκέψεις στο Ανθηρό της ορεινής Αργιθέας και την Ανάβρα και ομιλία στην Ιτέα.

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισαν κατά τις τοποθετήσεις τους, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου απέδειξε, πως η εκλογική του άνοδος οδηγεί τον πρόεδρο και πολλά στελέχη του σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, αμετροέπειας και αλαζονείας. Η αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, η επικίνδυνη ανεπάρκειά του, η ανυπαρξία προγράμματος, η απειλητική για τη χώρα απειρία και αλαζονεία των στελεχών του, πρέπει να προβληματίσουν τους πολίτες, ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Στις 17 Ιουνίου, συνέχισαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, η Ελλάδα θα βρεθεί σε ένα σταυροδρόμι, μεταξύ της ελπίδας και του χάους, μεταξύ της Ευρωπαϊκής μας ταυτότητας και της επικίνδυνης απομόνωσης, μεταξύ μιας νέας αφετηρίας αναγέννησης και της απαρχής νέων δεινών. Τώρα, που σταδιακά όλη η Ευρώπη συγκλίνει σε αυτό που επιμέναμε εδώ και δύο χρόνια  ότι, πέρα απ’ όλα τα άλλα, χρειάζεται Ανάπτυξη για να βγούμε από την κρίση η Ελλάδα δεν πρέπει να βρεθεί εκτός Ευρώπης.

Η χώρα, σήμερα, κατέληξαν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται  σε μια απόλυτα οριακή στιγμή. Στις δύσκολες αυτές ώρες, χρέος όλων είναι να βάλουμε πάνω από όλα το εθνικό, το συλλογικό συμφέρον. Να παλέψουμε για την Ελλάδα και ένα καλύτερο αύριο, για να μείνει η Ελλάδα όρθια μέσα στην Ευρώπη. Για να βγάλουμε την Πατρίδα μας από τη δεινή οικονομική κρίση και να δώσουμε ελπίδα και όραμα στους Έλληνες πολίτες, στους νέους και τις νέες μας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σε καλαίσθητη έκδοση ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Η ΟΝΝΕΔ συμμετέχει στην Κίνηση Νέων για την Ελλάδα