Επιστημονική διημερίδα «Θεραπείες μέσω Τέχνης»


Η Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ σας προσκαλεί στη Διημερίδα με τίτλο ‘Θεραπείες μέσω Τέχνης: Από τη θεωρία στην πράξη’, που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 28-29/9/2013, υπό την αιγίδα  της 3ης  ΥΠΕ Περιφέρειας Μακεδονίας , του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Θεσσαλονίκης ,του Ελληνικού Τμήματος του International Dance Council – CID UNESCO και υπό την αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Οι εργασίες της Διημερίδας περιλαμβάνουν θεωρητικό μέρος, με εισηγήσεις από πανεπιστημιακούς από το χώρο της ψυχολογίας, της νευρολογίας, και των θεραπειών μεσω τέχνης  και πρακτικό μέρος με τα αντίστοιχα εργαστήρια που θα λάβουν χώρα στο θέατρο ΑΝΕΤΟΝ (Παρασκευοπούλου & Κωνσταντινουπόλεως, Θεσσαλονίκη).

Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η παρουσία σας στην χορευτική παράσταση της Ομάδας Δρυάδες εν Πλω σε συνεργασία με την Ομάδα Χορού ‘Χαρτ’Αετοί’ του Θ.Χ.Π. Θεσσαλονίκης Αγ. Παντελεήμων, που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο ΑΝΕΤΟΝ το Σάββατο 28/9 ωρα 6μμ .

35 περιθαλπόμενοι του Ιδρύματος που παρακολουθούν μαθήματα χοροθεραπείας, 8 εργαζόμενοι σε αυτό και 4 χορεύτριες της Ομάδας Χορού ζωντανεύουν το έργο του Ι. Τρούκη “Η Αυλή των Χρωμάτων” σε μια μοναδική καλλιτεχνική σύμπραξη.

        Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και τους συμμετέχοντες.

Με τιμή

Η πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Εταιρείας Δρυάδες εν Πλω

Μαρία Καραπαναγιώτη

Χορογράφος – χοροθεραπεύτρια – εκπαιδευτικός

 

Προηγούμενο άρθρο Κοσμήματα αξίας 1500 ευρώ έκαναν φτερά από σπίτι στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Δ.Σ. των Δασκάλων ο Β. Κουτής