Επιστημονική ημερίδα πραγματοποίησε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας


Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας πραγματοποίησε, στα πλαίσια των βραδινών εκδηλώσεων της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας, επιστημονική ενημέρωση σε θέματα καθημερινής οδοντιατρικής πρακτικής, την Πέμπτη 7 Ιουνίου από 8.30μμ έως 10.30μμ, στα γραφεία μας, Ταλιαδούρου 2 (Εμπορικό Κέντρο), Καρδίτσα.

Οι συνάδελφοι ομιλητές κ. Κουρούπης Κώστας και κ. Καπάλας Αντώνης, ειδικοί ενδοδοντολόγοι από Λάρισα και Βόλο αντίστοιχα, ανέπτυξαν θέματα ενδοδοντίας, που αφορούν στη χημική επεξεργασία και την τελική έμφραξη των ριζικών σωλήνων. Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί συνάδελφοι της Καρδίτσας αλλά και από το Βόλο, Λάρισα και Τρίκαλα.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας ευχαριστεί την Στοματολογική Εταιρεία Θεσσαλίας για την άψογη συνεργασία καθώς και τους συναδέλφους ομιλητές και τους παρευρισκόμενους, που τίμησαν την πρωτοβουλία του Συλλόγου.

Τέλος θυμίζουμε πως φιλοξενούμε φέτος στην Καρδίτσα, από Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου το 49ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδας στο ξενοδοχείο Thessalikon Grand. Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί σύντομα και λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου http://oskarditsas.gr/. Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και δωρεάν πιστοποιημένο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ «Αντιμετώπιση επειγουσών ιατρικών καταστάσεων στο οδοντιατρείο» την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 – 13.00. Δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο ΚΑΡΠΑ στο email oskargr@gmail.com ή τηλεφωνικά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι.

Προηγούμενο άρθρο Εντυπωσίασαν οι μαθητές τω ν 5ου και 6ου Δημ. Σχολείων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα συνεργείων ΟΣΔΕ 2012 από Σάββατο 09-06-2012