Ειδήσεις

Επιστολή της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών στους εκλεγέντες


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» α.Σ. συγχαίρουμε τους νεοεκλεγέντες Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους της Θεσσαλίας! Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική θητεία στην Περιφέρεια και στον εκάστοτε Δήμο σας.

Προτρέπουμε τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και όλους τους Δημάρχους να συντονίσουν τις ενέργειές τους και σε συνεργασία με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών να δρομολογήσουν λύσεις που θα καταστήσουν την Περιφέρεια Θεσσαλία, τον εκάστοτε Δήμο αλλά γενικότερα όλη την Θεσσαλία ισχυρή και υπολογίσιμη σε όλους τους τομείς.

Ευχόμαστε καλή συνεργασία και θα χαρούμε πολύ αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις επόμενες εκδηλώσεις μας και αν ανταποκριθείτε στα αιτήματα της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών τα οποία θα θέσουμε εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι ο Πρόεδρος και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα επισκεφτούν την Ελλάδα το καλοκαίρι 2019 και θα χαρούμε να έχουμε μια πρώτη συνάντηση μαζί σας.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Παλαμά συγχαίρει τον Α.Σ. Ατρόμητο
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση των παραγωγών της Δημοτικής Ενότητας Κάμπου