Ειδήσεις

Επιστολή του δημάρχου Παλαμά στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ και το Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης


Σας γνωρίζουμε ότι ενώ έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό η συλλογή βαμβακιού και οι παραγωγοί έχουν αφήσει τους προβλεπόμενους μάρτυρες προκειμένου να γίνει η εκτίμηση των καλλιεργειών τους από τις Βροχοπτώσεις- Πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, έχει παρατηρηθεί σε σημαντικό βαθμό η παράνομη συλλογή τους από Ρομά. Μάλιστα σας αναφέρουμε, ότι σημειώθηκαν έντονα φαινόμενα διαπληκτισμών ανάμεσα σε παραγωγούς και σε Ρομά, προκειμένου να αποφευχθεί η συλλογή των μαρτύρων, αλλά και πάλι αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Όπως αντιλαμβάνεστε, θα ήταν κατάφορη αδικία οι παραγωγοί μας, να χάσουν την αποζημίωση από τον Οργανισμό σας, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, οπότε σας παρακαλούμε να επισπεύσετε τις διαδικασίες εκτίμησης και να ανταποκριθείτε άμεσα  στο κάλεσμά μας,  προκειμένου να μπορέσετε να έχετε την αρμόζουσα εικόνα και να αποδώσετε στους πληγέντες  τα σωστά εκτιμητικά πορίσματα.

Τέλος πιστεύουμε ότι θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα των εργαζομένων, έτσι ώστε να μπορέσετε με όλο το εργατικό δυναμικό σας  να αντεπεξέλθετε στο τεράστιο εκτιμητικό έργο που έχετε και που έχει ήδη καθυστερήσει σημαντικά, προς όφελος όλων μας.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΑΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ Η. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Στήριξη προς το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο του Δ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σε Γενική Συνέλευση το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων