Επιστολή του ΕΒΕ Καρδίτσας στην Alpha Τράπεζα


Επιστολή στον Διευθυντή της Alpha Τράπεζας απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, σχετικά με το κλείσιμο του καταστήματος της παλαιάς Εμπορικής στην πόλη μας. Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Διευθυντά,

Το Επιμελητήριό μας και εγώ προσωπικά έχουμε γίνει τον τελευταίο καιρό δέκτες παραπόνων σχετικά με ενδεχόμενο κλείσιμο της παλιάς Εμπορικής Τράπεζας , που αποτελεί τώρα πια μέρος του Ομίλου σας.

Θα ήθελα να σας εκφράσω και μέσω της επιστολής αυτής , την σαφή αντίρρηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού μας σε οποιαδήποτε πράξη που θα μπορούσε να οδηγήσει στο αποτέλεσμα αυτό.

Στις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που ζούμε θεωρούμε ότι το ενδεχόμενο της «κατάργησης» του υποκαταστήματός σας, θα προκαλέσει «ντόμινο» δυσμενών συνεπειών στην οικονομία του νομού, στην απασχόληση και στην εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών.

Σας παρακαλούμε να διαβιβάσετε την επιστολή μας στους αρμοδίους και να τους ενημερώσετε ότι το Επιμελητήριό μας θα σταθεί σαφέστατα απέναντι σε οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια

 

Με Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

 

ΗΛΙΑΣ ΠΑΥΣ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Ιερά πανήγυρις Αγίου Γεωργίου