Επιστολή Τσιάκου σε Χρυσοχοίδη για μεταφορά ΕΥΔΕ Αχελώου στη Λάρισα


Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρυσοχοίδη, έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος με στόχο να διαμαρτυρηθεί για την επικείμενη πρόθεση του υπουργείου, να μεταφέρει την υπηρεσία της ΕΥΔΕ Αχελώου από την Καρδίτσα, στη Λάρισα. Η επιστολή έχει ως εξής:

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ

 

Με ανησυχία και αγανάκτηση, πληροφορηθήκαμε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου στο οποίο προΐσταστε, αποφάσισαν να μεταφέρουν την υπηρεσία της ΕΥΔΕ Αχελώου από την Καρδίτσα, στη Λάρισα. Πρόκειται για μια καταφανώς λανθασμένη ενέργεια, την οποία Σας καλούμε να επανεξετάσετε.

Είναι σε όλους γνωστό ότι τα έργα του Αχελώου εκτελούνται στα όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Τρικάλων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η εποπτεία τους γίνεται καλύτερα και πληρέστερα, όταν η αρμόδια υπηρεσία βρίσκεται στην Καρδίτσα και όχι στη Λάρισα. Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που από την αρχή της έναρξης του έργου, η υπηρεσία εδρεύει στην Καρδίτσα. Επιπρόσθετα θα πρέπει να λάβετε υπ όψιν ότι οι υπάλληλοι που υπηρετούν στην ΕΥΔΕ αν τελικά γίνει η μεταφορά, θα πρέπει να μεταβαίνουν καθημερινά στη Λάρισα διανύοντας απόσταση 60 χιλιομέτρων, με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει αυτό. Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για μια απόφαση σε λάθος κατεύθυνση την οποία και θα πρέπει να επανεξετάσετε.

 

Με τιμή

Βασίλειος Τσιάκος

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Έκθεση φωτογραφίας με θέμα το Φανάρι Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ξεκινάει η προετοιμασία στη ΔΟΞΑ ΜΑΣΧΟΛΟΥΡΙΟΥ