Ειδήσεις

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με χρυσό για τον ΠΟΚ


Μετά τη ”διακοπή” για το καλοκαίρι οι αθλητές του  Π.Ο.Καρδίτσας επανήλθαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και πάλι συμμετέχοντας στον άκρως πετυχημένο  και ανταγωνιστικό αγώνα ποδηλασίας δρόμου που διοργάνωσε ο ΠΑΣ.Πηνειός με την ονομασία 2η Ανάβαση Λιβαδίου Ελασσόνας.
Στην κατηγορία παμπαίδων συμμετείχαν οι Θέος Δημήτριος , 4η θέση και οι νέοι αθλητές μας Ντέλλας Απόστολος, 6η θέση και Βούρδας Αλέξανδρος ,9η θέση στην κατηγορία ΟPEN, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός καθώς ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα. Στην κατηγορία Παίδων ο Σακελλαρόπουλος Ηλίας κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο δείχνοντας για μια ακόμη φορά την ανοδική πορεία που έχει. Στην κατηγορία αντρών ο Ευστάθιου Κων/νος τερμάτισε στη 10η θέση . Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τις νίκες τους, τον προπονητή και τους γονείς συνοδούς. Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας μας.

Eγγραφές κάθε Τρίτη στις 19:00, Αντιμάχου 3, δίπλα από τον θερινό κινημτογράφο.
O Π.Ο.Καρδίτσας στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ποδηλασίας στην πόλη μας έχει δημιουργήσει τμήματα ακαδημίας που απευθύνονται σε παιδιά από 9 έως 17 ετών και λειτουργεί ως φυτώριο ανάδειξης νέων ταλέντων, που θα στελεχώσουν αργότερα το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου. Σκοπός της ακαδημίας είναι η εξοικείωση με το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφαλή χρήση και την αποφυγή ατυχημάτων διαμέσου σωστής κυκλοφοριακής αγωγής και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα (κράνος, σωστή χρήση φρένων, σωστή στάση σώματος, σωστός τρόπος οδήγησης μέσα στην πόλη). Το επόμενο στάδιο στην ακαδημία περιλαμβάνει γνωριμία με το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες τις μορφές του (ποδηλασία δρόμου, ορεινή ποδηλασία, ποδηλασία πίστας). site: www.podilatikoskarditsas.gr, Facebook: Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας, Cycling Club of Karditsa.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τιμήθηκε η μεγάλη δωρήτρια του Κέντρου Ορίζοντες
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα