Επιτυχημένη η πρώτη εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ


Τις προεκλογικές του περιοδείες ξεκίνησε την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

Η πρώτη προεκλογική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας εν όψει των ευρωεκλογών του Ιούνη έγινε την Κυριακή σε πεδινά χωριά του νομού. Η περιοδεία της Κυριακής έγινε με λεωφορείο, συμμετείχαν πάνω από 30 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε από την πόλη της Καρδίτσας στις 9.30 το πρωί και κατέληξε το μεσημέρι στους Σοφάδες.

Περιελάμβανε επισκέψεις στην Αγιοπηγή, στο Ζαϊμι, στο Καλλιφώνι, στον Κέδρο, στη Φίλια, στους Μαυραχάδες και στους Σοφάδες, όπου μοιράστηκε έντυπο προεκλογικό υλικό σε καφενεία και σπίτια, ενώ κολλήθηκαν δεκάδες αφίσες.

Καλοδεχούμενη από τους κατοίκους όλων των χωριών ήταν η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί ήταν οι πολίτες, αγρότες στην πλειονότητά τους, που ζήτησαν να ενημερωθούν για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε φλέγοντα επίκαιρα ζητήματα που προβληματίζουν την ελληνική κοινωνία.

Η μαζική κυριακάτικη προεκλογική εξόρμηση είχε ιδιαίτερη επιτυχία, σχολιάστηκε θετικά και προκάλεσε εντυπώσεις, αφού ένα τέτοιο γεγονός, αφενός δεν είχε ξαναγίνει από το ΣΥΡΙΖΑ αφετέρου ήταν η πρώτη προεκλογική περιοδεία κόμματος στα χωριά του κάμπου της Καρδίτσας.

Η συνέχεια προβλέπεται να είναι πιο ενδιαφέρουσα, αφού οι περιοδείες θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του νομού μέσα στις τρεις τελευταίες εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Είτε με λεωφορείο, είτε με άλλα μέσα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας έχουν στόχο να βρεθούν σε όλα τα χωριά του νομού, για να ενημερώσουν τους πολίτες για τις θέσεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για ζητήματα καθημερινότητας που «καίνε» τα ελληνικά νοικοκυριά και κυρίως τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί περιοδείες στα χωριά του Πάμισου και των Σελλάνων, του Μουζακίου, του Παλαμά, κ.λπ.

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση στα ψέματά τους
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση Παιδικών Βιβλιοθηκών Δ. Καρδίτσας στο 10ο & 18ο Δημοτικό Σχολείο