Επιτυχημένη η συναυλία της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Α.Κ. στο «δροσερό» Αναψυκτήριο


 Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για πολλούς Καρδιτσιώτες, αλλά και ξένους επισκέπτες, η συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τρίτης στο πάρκο Παυσίλυπο, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.)

 Η πρωτότυπη ιδέα της νέας Διοίκησης της «Παυσίλυπο – ΟΤΑ ΑΕ» ταίριαξε απόλυτα με τον ανακαινισμένο, δροσερό χώρο του Αναψυκτηρίου, ενώ αποτέλεσε πολύ καλή ευκαιρία να απολαύσουν οι δημότες μια ξεχωριστή μουσική πανδαισία υπό το φώς της Αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Η Φιλαρμονική υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νικόλαου Μπανιά, κράτησε στο κοινό συντροφιά μέχρι τα μεσάνυχτα, με τραγούδια του ξένου ρεπερτορίου, με λάτιν ρυθμούς, κλασσικά ροκ κομμάτια και ονειρεμένες στιγμές του Παγκόσμιου Κινηματογράφου.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της «Παυσίλυπο – ΟΤΑ ΑΕ κ. Μάνθος Κουκούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεγάλη ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος στο κάλεσμα της Διοίκησης να ενισχύσει την προσπάθεια αναβάθμισης του Αναψυκτηρίου και του πάρκου γενικότερα.

«Οι αλλαγές που έγιναν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα» τόνισε ο κ. Κουκούλης « είναι μεγάλες και περιλαμβάνουν όχι μόνο την ριζική αναμόρφωση του χώρου φιλοξενίας, αλλά την οργάνωση της Εταιρίας, την βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και τις χαμηλές τιμές. Για μας προέχει η σωστή εξυπηρέτηση του κοινού και η προσέλκυση νέων επισκεπτών από την πόλη μας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Με βάση τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει ως Διοικητικό Συμβούλιο, θα ακολουθήσουν κι΄ άλλες μουσικές δράσεις και παρεμβάσεις βελτίωσης του προφίλ του Αναψυκτηρίου με στόχο τον χειμώνα που έρχεται να αποτελέσει τον δυναμικό πόλο ψυχαγωγίας και ανάπτυξης πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου Καρδίτσας στην πόλη μας».

Κλείνοντας ο κ. Κουκούλης ευχαρίστησε τον Δ.Ο.Π.Α.Κ. την Φιλαρμονική, τον μαέστρο κ. Μπανιά και όλους τους καλλιτέχνες για την έμπρακτη στήριξή τους στην Παυσίλυπο – ΟΤΑ ΑΕ.

Την συναυλία της Φιλαρμονικής παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σταύρος Παπαγεωργίου, η Αντιδήμαρχος Υγείας-Πολιτισμού-Τουρισμού κα Σοφία Αρβανιτάκου, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θανάσης Μαρκινός, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Κ. κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Χάρης Θανόπουλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας κ. Γιώργος Φαλάρας, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Μυγδάκος το μέλος Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Κ. κ. Χάρης Παπαδημητρίου, ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Νίκος Λαϊόπουλος.

Τον κ. Κουκούλη πλαισίωσαν στην επιτυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Παυσίλυπο – ΟΤΑ ΑΕ».  

Προηγούμενο άρθρο ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ
Επόμενο άρθρο Ντίνος Ρόβλιας : Ο σχεδιασμός για τη δημόσια διοίκηση