Επιτυχημένη ιατρική διάλεξη στη Λουτροπηγή


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρο Λουτροπηγής ιατρική διάλεξη με τους καταξιωμένους ιατρούς Αθανάσιο Μάλλιο και Γρηγόρη Καρπενησιώτη που διοργάνωσε ο  Χορευτικός- Μορφωτικός Όμιλος Σμοκόβου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι Σμόκοβο 2014”.

Στο τέλος της διάλεξης, το λόγο πήρε ο Σμοκοβίτης Ομότιμος Καθηγητής Σεισμολογίας Βασίλης Παπαζάχος ο οποίος  κλείνοντας την εκδήλωση συνεχάρη τους ιατρούς, στους οποίους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.  Η πρωτοβουλία αυτή του συλλόγου που θα συνεχιστεί και στην πορεία, έχει κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Τελευταία μέρα των εκδηλώσεων αύριο 29 Αυγούστου στο εξωκλήσι του Αη-Γιάννη όπου μετά τη θεία λειτουργία θα προσφερθεί παραδοσιακή φασολάδα και νηστίσιμα εδέσματα και θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Χορευτικού Μορφωτικού  Ομίλου  Σμοκόβου. Η παραπάνω εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Χορευτικό- Μορφωτικό Όμιλο Σμοκόβου και τον Σύλλογο των Απανταχού Σμοκοβιτών.

 

 

Για το ΔΣ του Χορευτικού- Μορφωτικού  Ομίλου Σμοκόβου

Γιάννης Καραντάνας

 

Προηγούμενο άρθρο Έντονο ενδιαφέρον βιοκαλλιεργητών και χειροτεχνών για τη 14η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πλήρωση κενωθεισών θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων