Επιτυχημένος ο χορός των Κτηνοτρόφων στον Παλαμά


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Παλαμά και Ευρύτερης Περιοχής με ανέλπιστη συμμετοχή κόσμου που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη εκδήλωση.

Πάνω από 400 άτομα, κτηνοτρόφοι και όχι μόνο, έδωσαν το παρών τους, σε μια βραδιά που περιείχε πολύ μουσική, καλό φαγητό και ατέλειωτο κέφι, που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες…

Στο κέφι συνέβαλε η μεγάλη δημοτική και λαϊκή ορχήστρα στην οποία ξεχώριζε το κλαρίνο του Καλαμπόκα, και οι εξαιρετικές φωνές του Θόδωρου Μουστάκα και της Λίτσας Μπρέλλα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, με ανακοίνωσή του, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους προσήλθαν στο γλέντι δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, συμβάλλοντας στη μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλα τα καταστήματα της περιοχής που προσέφεραν πολλά και μεγάλα δώρα για τη λαχειοφόρο της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί επίσης τους συναδέλφους κτηνοτρόφους, που έβαλαν τα ψητά αρνιά που προσφέρθηκαν δωρεάν στα τραπέζια για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και τα αρνιά που μπήκαν στη λαχειοφόρο και θα παραληφθούν από τους τυχερούς το Πάσχα.
Ιδιαιτέρως πολλές ευχαριστίες από το Σύλλογο προς το κατάστημα Λιοπρασίτη Δημήτρη (Λάρισα) για την μεγάλη προσφορά του τεράστιου κοκορετσιού που επίσης προσφέρθηκε σε όλους τους συνδαιτημόνες της βραδιάς.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη προσφορά ενός αλόγου από τη Φάρμα Ούτρα (Τρίκαλα). Ήταν ένα μεγάλο δώρο – έκπληξη, το οποίο και κληρώθηκε εκτός λαχειοφόρου ανάμεσα σε όλους τους παρόντες.

Με τα καλύτερα συναισθήματα ικανοποίησης από τους κτηνοτρόφους – διοργανωτές αυτού του επιτυχημένου χορού, το Δ.Σ. του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Παλαμά και Ευρύτερης Περιοχής υπόσχεται περισσότερες δράσεις στα πλαίσια της ανάπτυξης του κλάδου της Κτηνοτροφίας αλλά και σημαντικότερες εκδηλώσεις στο μέλλον για όλους τους κτηνοτρόφους και κατοίκους της περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο Συσκέψεις του Δημάρχου Αργιθέας με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων
Επόμενο άρθρο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας: Με 4 κεφάλια πλέον η τρόικα!