Ειδήσεις

Επιχειρήσεις & Διαδικτυακή Επιχειρηματικότητα


Συνδυάζοντας σωστά τις ιδέες, το ταλέντο και τη δημιουργική σας ικανότητα, με τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες και μπορείτε να δημιουργήσετε μία κερδοφόρα δραστηριότητα μέσω του Ιnternet και να προωθείτε τις δημιουργίες σας σε όλο τον κόσμο. Σας φαίνεται αδύνατο; Κι όμως δεν είναι. Κάποιοι νέοι σαν κι εσένα τόλμησαν να επιχειρήσουν διαδικτυακά και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Για να γνωρίσουμε λοιπόν τους τολμηρούς και πρωτοπόρους e-επιχειρηματίες,  οργανώνεται την Πέμπτη 26/05 στο Παυσίλυπο στις 19:30 η  2η συνάντηση Open coffee με θέμα “Επιχειρήσεις & Διαδικτυακή Επιχειρηματικότητα”, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Karditsa restart».

Μια πρωτοβουλία με  κεντρικό σύνθημα “η δύναμη βρίσκεται στις ιδέες”  που έχουν αναλάβει φορείς της περιοχής μας που από κοινού αναλαμβάνουν τη διοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων. Για τη δεύτερη  συνάντηση την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας με συνδιοργανωτές την ΑΝ.ΚΑ Α.Ε και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Καρδίτσας, την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και το Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες οι:
John Stefanidis | www.mezoura.com
Chassapakis Jim | http://whatisnone.com/
Evi Katsoulieri | www.RadioJar.com
Magy Kontou | http://www.tourismart.co
Charidimos Spinthakis | http://yolenis.com/
Πρόκειται για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικής και έχουν όλες τους βραβευτεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την καινοτομία, την αρτιότητα και το επιχειρηματικό τους μοντέλο. Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να επιχειρήσουν αλλά κυρίως σε νέους επιστήμονες, εμπορικές επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες.

Ελάτε να μοιραστούμε την εμπειρία τους, αλλά και να εμνευστούμε από τις επιτυχημένες προσπάθειές τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Επιβαρύνεστε μόνο με ό,τι καταναλώσετε. Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 19.00, οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 19:30 . Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.

 

Προηγούμενο άρθρο Νέος εύκολος αριθμός 2441076000 για τη Γραμμή του Δημότη
Επόμενο άρθρο Επιστολή του δημάρχου Παλαμά στον Υπουργό για τα προβλήματα από τις πλημμύρες