Ειδήσεις

Εργασίες αναβάθμισης του Πολιτιστικού Κέντρου της συνοικίας του Αγίου Παντελεήμονα


Η Tεχνική Yπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας συνεχίζει τις παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης και στις συνοικίες της πόλης, εκτός από τον αστικό ιστό και τις Τοπικές Κοινότητες. Τις τελευταίες ημέρες έγιναν εργασίες συντήρησης και χρωματισμοί στο Πολιτιστικό κέντρο της συνοικίας του Αγίου Παντελεήμονα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε γίνει και επισκευή της στέγης του πολιτιστικού κέντρου που παρουσίαζε αρκετές φθορές.

Τις εργασίες επέβλεψε σήμερα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας Κωνσταντίνος Ξυλομένος, ο οποίος ανέφερε : «Ακόμη μία παρέμβαση της Τεχνική Υπηρεσίας που απαντά στην απαίτηση των κατοίκων της συνοικίας του Αγίου Παντελεήμονα για έναν λειτουργικό χώρο, όπου θα μπορεί να συγκεντρώνεται ο σύλλογος και να συνεδριάζει.

Η Δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις παρεμβάσεις με έργα μικρού κόστους, αλλά ιδιαίτερης σημασίας,  στις συνοικίες και τις Τοπικές Κοινότητες και όχι μόνον το κέντρο της πόλης. Συνεχίζουμε το έργο μας με κύριο γνώμονα την ισόρροπη και ισότιμη ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου Καρδίτσας.”

Προηγούμενο άρθρο Το Δ.Σ. Μουζακίου για τη νέα αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Τελετή αποφοίτησης νέων Δεκανέων Στρατονομίας