Εργαστήριο αποκριάτικης μάσκας από το Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων


Ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι συμμετείχαν στο εργαστήριο αποκριάτικης μάσκας που οργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά  ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων. Στον πολυχώρο του Συλλόγου από τις 5 το απόγευμα της Περασμένης Τετάρτης και για περισσότερο από δύο ώρες οι μικροί καλλιτέχνες, φίλοι της Αποκριάς, πειραματίστηκαν με υλικά έκοψαν, κόλλησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Με την καθοδήγηση της εμψυχώτριαςκ.Σύλβιας Σινάνη κατασκεύασαν μάσκες από γύψο και χαρτί και της διακόσμησαν με πολύ φαντασία. Η λάμψη της γιορτής της αποκριάς και η ζωντάνια των παιδιών αποτυπώθηκαν στο χαρτί δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Καρναβάλι Σοφάδων 2015».

Ολοκληρώθηκε ο «Κρυμμένος Θησαυρός»

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου «Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», με τις τελευταίες δοκιμασίες και την ανακοίνωση της βαθμολογίας των ομάδων που συμμετείχαν.

Πιο συγκεκριμένα, στο χώρο της κεντρικής πλατείας οι «κυνηγοί» βαθμολογήθηκαν στη δράση « Τρεχάτε ποδαράκια μου…»  αλλά και στο  Διαγωνισμό χορού

Την οργάνωση και την υλοποίηση των δοκιμασιών του Κρυμμένου Θησαυρού είχε ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων.

 

Προηγούμενο άρθρο Με παραδοσιακό γλέντι και την Αποκριάτικη παρέλαση κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στο Καρναβάλι Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Απόντα τα τοπικά προϊόντα από τα ράφια των S/M - Επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ