Ειδήσεις

Ετήσια Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του ΤΟΕΒ Τιτανίου Παλαμά


Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Παλαμά στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου, σύμφωνα  με τα προβλεπόμενα άρθρα του καταστατικού του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κύριος Βασίλειος Γιαννάκος , πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης , παρουσίασε σε μορφή power point τον απολογισμό των έργων που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος 2015.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη συνεργασία με εμπλεκόμενους φορείς                   ( Περιφέρεια, Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών , Δήμο, ΔΕΗ ) η οποία απέδωσε λύσεις σε αρδευτικά- στραγγιστικά-οικονομικά θέματα του Οργανισμού, και στο ενδιαφέρον της διοίκησης του Οργανισμού για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας .

Τα έργα που έγιναν παρουσιάστηκαν με φωτογραφίες και στοιχεία.

Στην παρουσίαση τονίστηκε η διάθεση του ΔΣ να συνεχίσει την προσπάθεια  επανεκκίνησης του ΤΟΕΒ σε όλα τα επίπεδα που άπτονται τους σκοπούς του, γεγονός που αποδεικνύεται στον απολογισμό έργων του 2015.

Ωστόσο, έγινε σαφές ότι, για να μπορέσουν να υλοποιηθούν έργα στραγγιστικά και αρδευτικά, απαιτείται η άμεση καταβολή των εισφορών από τα μέλη-οφειλέτες του Οργανισμού.

Στη συνέχεια η Συνέλευση πέρασε στα θέματα ημερήσιας διάταξης και στην ψήφιση του ισολογισμού-απογραφής και αποτελεσμάτων χρήσης 2015 καθώς και στην ψήφιση του προϋπολογισμού του έτους 2016.

Τα θέματα υπερψηφίστηκαν από το σώμα.

Αξιοσημείωτη είναι η πρόταση της Διοίκησης για μείωση των αρδευτικών εισφορών της αρδευτικής περιόδου 2015 , πρώτη φορά στη λειτουργία του Οργανισμού, η οποία προέκυψε μετά από σωστή διαχείριση και εφαρμογή των κανονισμών άρδευσης και ψηφίστηκε με ενθουσιασμό , ομόφωνα από τη Συνέλευση.  

Ακολούθησαν τεκμηριωμένες απαντήσεις από τον Πρόεδρο σε ερωτήσεις Αντιπροσώπων που αφορούσαν τον ισολογισμό και τον προϋπολογισμό και κλήθηκαν ο καθένας ξεχωριστά να δείξει ανάλογο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του αγροκτήματος που αντιπροσωπεύει.

Στη Συνέλευση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Παλαμά Αρμόδια για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης , κυρία Φωτεινή Καραΐσκου, η οποία  στην τοποθέτησή της επισήμανε τη διάθεση συνεργασίας του Δήμου με τον ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ για την επίλυση των εγγειοβελτιωτικών προβλημάτων, και τόνισε πως η σωστή διαχείριση και το νοικοκύρεμα μπορεί να βελτιώσει οποιεσδήποτε δυσκολίες σε μεγάλο βαθμό.

 

Προηγούμενο άρθρο Επιμορφωτική ημερίδα στο 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας για τα ευρωπαϊκά προγράμματα
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη τη Θεσσαλία