Ευγενική προσφορά στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας


Ευχαριστούμε θερμά του κ. Ντάφο Δημήτρη, ιδιοκτήτη της εταιρίας ΑΙΟΛΟΣ ΑΕ για την πολύ σημαντική προσφορά του στο Μουσικό Σχολείο. Συγκεκριμένα ο κ. Ντάφος προσέφερε τα λάστιχα και τους σταλάκτες για το πότισμα 180 δένδρων και θάμνων που βρίσκονται στο χώρο του σχολείου, σε έκταση περίπου 10 στρεμμάτων. Εκτός των υλικών ανέλαβε εξολοκλήρου και την τοποθέτησή τους διαθέτοντας πολύτιμο χρόνο εργασίας.
Με τη συμβολή του δημιουργείται η δυνατότητα να μετατραπεί σταδιακά ο περιβάλλων χώρος του σχολείου σε μια όαση πρασίνου υψηλής αισθητικής και έτσι να δικαιωθεί η προσπάθεια μαθητών και καθηγητών που εργάστηκαν για τη διαμόρφωσή του.
Η αξιόλογη προσφορά του αποκτά μεγαλύτερη σημασία καθώς, στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, οι οικονομικοί πόροι των σχολείων έχουν μειωθεί δραματικά ώστε να καλύπτονται μόνο οι άμεσες ανάγκες λειτουργίας τους.
Θεωρούμε τέλος, ότι η σημαντικότερη διάσταση της πρωτοβουλίας του κ. Ντάφου είναι η συνειδητή στάση εθελοντισμού του η οποία πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας προκειμένου να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε τα δημόσια αγαθά που τα έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.
Ο Δ/ντής και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Παλαμά
Επόμενο άρθρο Ημερίδα για το Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020