Ευρεία σύσκεψη στο Δήμο Καρδίτσας για την αξιοποίηση του Leader


Ευρεία τεχνική σύσκεψη με αντικείμενο συζήτησης την αξιοποίηση του προγράμματος Leader από το Δήμο Καρδίτσας συγκάλεσε το μεσημέρι της Δευτέρας 18/6 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων. Παπαλός με τη συμμετοχή των αντιδημάρχων κ.κ. Β. Ευαγγελακόπουλου, Νικ. Καραγιάννη, Αθ. Μαρκινού, Αθ. Μπουραζάνη, Στ. Παπαγεωργίου και Λαμ. Τσιούκη, του συντονιστή του Leader κ. Παν. Ντανοβασίλη

και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η αναλυτική ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Καρδίτσας για τις δράσεις που χρηματοδοτούνται από το Τοπικό Πρόγραμμα  Leader και η διερεύνηση των προοπτικών ένταξης ώριμων έργων του Δήμου στο πρόγραμμα.

Ο συντονιστής του Leader κ. Π. Ντανοβασίλης ανέλυσε μία προς μία τις δράσεις του προγράμματος και τις διαδικασίες που προβλέπονται για την υποβολή και την ένταξη έργων σ’ αυτό, ενώ οι αιρετοί και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου με βάση και τις υπάρχουσες μελέτες, εξέτασαν την ωριμότητα και την επιλεξιμότητα έργων και παρεμβάσεων που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στο Δήμο μέσω του Leader.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κ. Παπαλός με την ολοκλήρωση της σύσκεψης δήλωσε τα εξής:

« Ως Δήμος Καρδίτσας προετοιμαζόμαστε για την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού προγράμματος, προκειμένου να υλοποιήσουμε αναγκαία έργα και παρεμβάσεις. Τα τελευταία χρόνια μέσω των προγραμμάτων Leader υλοποιήθηκαν σημαντικές δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις που λειτούργησαν αναπτυξιακά για τον  τόπο μας. Ευελπιστούμε ότι σε συνεργασία με την ΑΝΚΑ θα καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε το πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη προς όφελος του Δήμου μας.»

Προηγούμενο άρθρο Καλοκαιρινή εκδήλωση των ΚΔΑΠ Γαρδικίου – Γιολδάση στο Παυσίλυπο
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα συνεργείων ΟΣΔΕ 2012 από Τρίτη 19-06-2012