Ειδήσεις

Ευχές και κάλαντα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας


Ευχές και χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  η μπάντα της 1ης Στρατιάς, η μπάντα της 110 Πτέρυγας Μάχης, από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Λάρισας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας, ο Σύλλογος Μικρασιατών Λάρισας, η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών, Σύλλογος Απανταχού Απόδημων Σκαμνιωτών, η «Ελληνική Μέριμνα Παιδική Στέγη» Λάρισας, η Θεσσαλική Εταιρία, Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης ( Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α),  εκατοντάδες πολίτες και στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο κ. Αγοραστός με χαρά άκουσε τις ευχές και μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Οι μέρες των Χριστουγέννων ενδυναμώνουν την προσδοκία μας για το καλύτερο. Μας προτρέπουν να ξαναβρούμε το πραγματικό μήνυμα της μεγάλης Εορτής: την παρουσία της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ελπίδας στην πορεία του ανθρώπου.

Με το βλέμμα αλληλέγγυο στο διπλανό μας, με την αγάπη να κυριαρχεί στην καρδιά μας, με πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα και στα ιδανικά μας.

Δημιουργούμε μαζί τον κύκλο της αγαπης, της αλληλεγγυης και της ελπιδας. Με σεβασμό στον τόπο μας και στις νέες γενιές που έρχονται.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις Θεσσαλές και όλους τους Θεσσαλούς δύναμη, για αυτά που περάσαμε και αυτά που έρχονται. Δύναμη και αγώνα για να μπορέσουμε να δώσουμε στην Θεσσαλία μας την θέση που της αξίζει, στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

 

Προηγούμενο άρθρο Κάλαντα στο Δημαρχείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στο Μαυρομμάτι γιορτάσαμε με τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας