Ειδήσεις

Ευχές του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών


Θέλω να συγχαρώ, τις νέες και τους νέους Καρδιτσιώτες που πέτυχαν της εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στις σπουδές τους που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντές τους. Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση για τη μακροχρόνια και επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς  και τη θέληση που επέδειξαν για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στο πλευρό τους όλα αυτά τα χρόνια είχαν τους γονείς και τους καθηγητές τους, οι οποίοι δικαιούνται σήμερα να νιώθουν χαρά και ικανοποίηση.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά ότι στον τόπο μας γίνεται υψηλού επιπέδου μαθησιακή δουλειά από εκπαιδευτικούς που αγαπούν και δείχνουν ζήλο για το λειτούργημα, το οποίο υπηρετούν.

Θέλω όμως να απευθυνθώ και στα παιδιά που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Θα πρέπει  να γνωρίζετε ότι οι εξετάσεις αυτές είναι μια από τις πολλές δοκιμασίες, και ταυτόχρονα ευκαιρίες που θα συναντήσετε στη ζωή σας για να αξιοποιήσετε τις ξεχωριστές ικανότητες και τα ιδιαίτερα ταλέντα που έχει ο καθένας σας και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

Θέλω επίσης να καλωσορίσω τους επιτυχόντες στα Πανεπιστημιακά Τμήματα που λειτουργούν στην φιλόξενη πόλη μας και να διαβεβαιώσω τους ίδιους και τους  γονείς τους οτι το επίπεδο των σπουδών τους, αλλά και η ποιότητα της ζωής τους στην πόλη μας θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις  ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Έναρξη αιτήσεων εγγραφών στο Κέντρο Ορίζοντες
Επόμενο άρθρο Προμήθεια αυτόματων πωλητών ποτών από την Αστυνομική Δ/νση