Ευχές φορέων & πολιτών δέχθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας


Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα Πέμπτη ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος Βερίλλης, ο οποίος και τη γιόρτασε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, δεχόμενος την επίσκεψη και τις θερμές ευχές εκατοντάδων φορέων και πολιτών.

Τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Κύριλλου, ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα, μετέφερε στον κ. Δήμαρχο ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης π. Δημ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μάλιστα ενημέρωσε και τους παρόντες για το βίο του Αγίου Δομήνικου που εορτάζει η Εκκλησία μας στις 22 Ιανουαρίου.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καρδίτσας δέχθηκε τις ευχές του Νομάρχη κ. Φ. Αλεξάκου, του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Ευαγ. Κατσαρού, των Αντινομαρχών κ.κ. Β. Νίκου,  Γ. Παπάρα και Αθ. Τότσικα, του Δημάρχου Πλαστήρα κ. Δημ. Τσιαντή, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λ. Τάτσιου, των Αντιδημάρχων κ.κ. Σ. Αντωνίου, Θ. Βότση, Ι. Γεννάδιου και Β. Σουφλάκου, Νομαρχιακών και Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Κ. Ψημμένου, του Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ κ. Αθ. Σίσκου, της Προέδρου της Τ.Ο. Καρδίτσας της ΝΔ κ. Ευαγ. Σιώμου, αντιπροσωπείας αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, του Διευθυντή της Δ/νσης Περιφερειακής Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης κ. Ν. Λαϊόπουλου, του Διευθυντή της Ν.Α. κ. Χαρ. Πολυζόπουλου, του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γ. Τζέλλου, του Διευθυντή της ΑΝ.ΚΑ κ. Β. Μπέλλη, των Διοικήσεων, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, της  Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων του Προέδρου της Ένωσης Επιστημόνων κ. Γ. Βογιατζή, Προέδρων και εκπροσώπων συλλόγων, πολιτικών γραφείων και άλλων φορέων και πολλών δημοτών, ενώ εκατοντάδες ήταν και τα τηλεφωνήματα από φορείς και πολίτες που θέλησαν να ευχηθούν τα «χρόνια πολλά».

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Mουζακίου
Επόμενο άρθρο Χρήματα για συντηρήσεις δρόμων ζητούν οι Ν.Α.