Ειδήσεις

Ευχαριστήρια δήλωση του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Μαντζιάρα


Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε εκ νέου Δημοτικό Σύμβουλο στον Δήμο Καρδίτσας. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την ψήφο σας και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Δήμο μας. Μέλημά μου θα αποτελεί το κοινό καλό των συνδημοτών μας, όλων ανεξαιρέτως .

Το αποτέλεσμα των εκλογών μας επιβάλλει να προσπαθήσουμε περισσότερο, από την όποια θέση μας έταξαν οι Καρδιτσιώτες συμπολίτες μας και να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Θα είμαι πάντα κοντά σας, θα αφουγκράζομαι τα προβλήματά σας,  όπως το έπραξα και από τη θέση του  Δημοτικού Συμβούλου και του Αντιδημάρχου.

Πολλές ευχαριστίες στους συνυποψηφίους μου, που εκλέγονται και μη, με τους οποίους υπήρξαμε συνοδοιπόροι σ’ ένα ωραίο ταξίδι με κοινές  προσδοκίες , όνειρα, στόχους , καθώς  και στους συναδέλφους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, για την αγαστή  συνεργασία που είχαμε έως  τώρα.

Πολλά Μπράβο αξίζουν και  στο ανθρώπινο δυναμικό της  υπηρεσίας Καθαριότητας στον Διευθυντή, στον προϊστάμενο και στους υπαλλήλους που  κάτω από αντίξοες συνθήκες υπερέβαλαν εαυτούς,  προκειμένου να επιτευχθεί έργο της υπηρεσίας τους. Τους Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο, αφενός  που με συμπεριέλαβε εκ νέου στο ψηφοδέλτιό του δίνοντας μου την ευκαιρία να εκλεγώ και πάλι μέσα από έναν τίμιο και όμορφο προεκλογικό αγώνα  και αφετέρου  για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι και τώρα.

 

Προηγούμενο άρθρο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού π. Χρυσοστόμου
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Παλαμά