Ευχαριστήρια Επιστολή Ευάγγελου Λέμα


  Με αισθήματα ευγνωμοσύνης  και έντονη συναίσθηση  του χρέους μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μου, φίλες, φίλους, γνωστούς, εσάς που γνώρισα κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, επώνυμους και ανώνυμους, όσους μου συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στον αγώνα μου, εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με αναδείξατε Περιφερειακό σύμβουλο Ν. Καρδίτσας με το ψηφοδέλτιο «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του Κώστα Αγοραστού, του 1ου πλέον αιρετού Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Θέλω να  διαβεβαιώσω ότι με όλες μου τις δυνάμεις, με διαρκή αγώνα και αποφασιστικότητα, με ενδιαφέρον και συνεχή επικοινωνία μαζί σας θα είμαι πάντα ΠΑΡΩΝ στη γενικότερη προσπάθεια όλων :

-για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και προβλημάτων των πολιτών και του τόπου μας, που αυτή τη στιγμή είναι σε έξαρση και ιδιαίτερα οξυμένα

-για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των δικαίων των συμπολιτών μου

-για ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη προοπτική στο Νομό μας.

Κλείνοντας, θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην πόλη μου την Καρδίτσα και κατεπέκτασιν στο διευρυμένο Δήμο της Καρδίτσας, που μου έδωσαν για μία ακόμη φορά τη μεγάλη δύναμη των ψήφων.

H στήριξή τους και η εκτίμησή τους σε όλη αυτή την πορεία που έχω μέχρι σήμερα στα κοινά, είναι σταθερή και συγκινητική. Τους ευχαριστώ γι’ αυτή τους την αγάπη από τα βάθη της καρδιάς μου.

Αγαπητές μου φίλες και Αγαπητοί φίλοι

Θα προσπαθήσω να τιμήσω την ψήφο σας και να φανώ αντάξιος  της προτίμησης και της εμπιστοσύνης σας, συμπαραστάτης για τον πολίτη, χρήσιμος για τον τόπο μας. Σας ευχαριστώ .

Με τιμή

Ευάγγελος Λέμας

Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας

Προηγούμενο άρθρο Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονος που συμμετείχε σε αυτοσχέδιο αγώνα μοτοσικλετών
Επόμενο άρθρο Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό