Ευχαριστήριο μήνυμα της Σχολής Χορού Μ. Καραπαναγιώτη


Οι Δρυάδες εν Πλω θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους ιδιώτες χορηγούς και υποστηρικτές της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμΕΑ & Μεικτών Ομάδων Χορού, που ‘αγκάλιασαν’ το σημαντικό αυτό εγχείρημα και με τη στήριξή τους συνέβαλαν στην επιτυχία του.

Για την Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ πραγματοποιήθηκε ένα όραμα ετών και η βοήθεια που παρείχαν οι συμπολίτες μας και οι τοπικές επιχειρήσεις ήταν συγκινητική και ελπιδοφόρα και για τη συνέχιση των δράσεων μας. Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς: το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Καρδίτσας, την ΑΡΩΓΗ Θεσσαλικό Κέντρο Αποκατάστασης, τη EUROMEDICAΚαρδίτσας, την ΚΑΣΤΑΛΙΑ, την Π.Ε Καρδίτσας και το Δήμο Καρδίτσας, τους χορηγούς που διαφημίστηκαν στην αφίσα και το έντυπο της διοργάνωσης, τις επιχειρήσεις που διαφημίστηκαν στα μπλουζάκια των εθελοντών, τους υποστηρικτές μας και τους χορηγούς επικοινωνίας. Η ευγενική προσφορά τους είναι αναρτημένη και στο διαδίκτυο στη σελίδα της διοργάνωσης στο faccebookόπου θα παραμείνει για όλο το έτος.

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα αποκλεισμού και στην απενοχοποίηση της αναπηρίας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής. Οι παραστάσεις της Κυριακής 29 Ιουνίου ελπίζουμε να άγγιξαν όλους τους παρευρισκόμενους, ώστε να καλλιεργήσουν ένα διαφορετικό κλίμα απέναντι στα άτομα με αναπηρία και τις δυνατότητες που έχουν για κοινωνική και καλλιτεχνική ενσωμάτωση.

Ευελπιστούμε η μοναδική αυτή εμπειρία της συνεργασίας διαφορετικών ανθρώπων να αποτελέσει εφαλτήριο για παρόμοιες ενέργειες και πράξεις προσφοράς.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία

Δρυάδες εν πλω

Η Πρόεδρος

 

Μαρία Καραπαναγιώτη

εκπαιδευτικός χορογράφος χοροθεραπεύτρια

 

Προηγούμενο άρθρο Ο καθηγητής Αλ. Γκόβαρης νέος Πρόεδρος στην Κτηνιατρική Σχολή Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 31χρονος με ένα τσιγαριλίκι και ένα χάπι