Ειδήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημήτρη Παπούλια για τις εκλογές


Φίλες και φίλοι, Στον απόηχο των αυτοδιοικητικών εκλογών για την Περιφέρεια Θεσσαλίας θέλω να ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και όλους τους συνυποψηφίους για τον μεγάλο αγώνα και την άξια νίκη που πέτυχε ο συνδυασμός μας  «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών». Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη και όραμα μια ισχυρή Θεσσαλία.

Μετά από έναν έντιμο και καθαρό προσωπικό αγώνα και σεαναμονή των επίσημων τελικών αποτελεσμάτων, θέλω να ευχαριστήσω,με όλη μου την καρδιά, όσους με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.Επιθυμώ να  ευχαριστήσω και εκείνους που για διάφορους λόγους δεν με ψήφισαν και δεν έτυχα της εμπιστοσύνης τους. Ευχαριστώ όλους τους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες που με ακολούθησαν στην πορεία αυτή και με βοήθησαν ανιδιοτελώς. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τους γονείς μου για την αμέριστη στήριξη που μου πρόσφεραν. Ένα μεγάλο συγγνώμη στους ασθενείς μου για το χρονικό διάστημα που αδυνατούσα να τους προσφέρω τις υπηρεσίες μου.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τους συμβούλους που εξελέγησαν και να τους ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία με έργα και δράσεις που θα αναβαθμίσουν και θα αναδείξουν την περιοχή μας. Προσωπικά, δεσμεύομαι να σταθώ αρωγός στο πλευρό της νέας Περιφερειακής Αρχής και να καταβάλλω τη μέγιστη προσπάθεια για το καλό του τόπου μας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση των παραγωγών της Δημοτικής Ενότητας Κάμπου
Επόμενο άρθρο Ιερά Αγρυπνία στους Αγίους Αναργύρους Καρδίτσας