Ευχαριστήριο


  Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες της Θεσσαλίας που συμμετείχαν στις εκλογές, μας περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους και μας ανέδειξαν ως την πρώτη περιφερειακή αυτοδιοίκηση της Θεσσαλίας.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους πολίτες που έκαναν άλλη επιλογή ή δεν συμμετείχαν στις εκλογές αλλά εναποθέτουν σε μας τις ελπίδες τους για δικαιότερο παρόν και καλύτερο μέλλον.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους υπ. Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους και όλους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα του ενωτικού συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών».

Η καθαρή, η αδιαμφισβήτητη νίκη της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» είναι νίκη της Θεσσαλίας, νίκη των Θεσσαλών.

Οι Θεσσαλοί έδωσαν με την ψήφο τους σαφή, ξεκάθαρη εντολή για περιφερειακή αυτοδιοίκηση ενωτική, αποτελεσματική, διεκδικητική, ανεξάρτητη και κυρίως ασυμβίβαστη.

Εντολή για βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, για ανθρωποκεντρική περιφέρεια που εξυπηρετεί με διαφάνεια τον πολίτη, για κοινωνική αλληλεγγύη και σεβασμό στον άνθρωπο που δοκιμάζεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή.

Αυτήν την εντολή δεσμευόμαστε να τιμήσουμε στο ακέραιο.

Αδιαπραγμάτευτη αρχή μας είναι ο σεβασμός στην άλλη άποψη, η σύνθεση, η συνεργασία και η ενότητα στην πράξη με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύσκολες μάχες, τις οποίες θα δώσουμε όλοι μαζί, με όλους τους αξιόλογους συναδέλφους όλων των παρατάξεων που ο λαός τους έκανε την τιμή να τους εκλέξει στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Θα τις δώσουμε και με όλους ανεξαιρέτως τους Θεσσαλούς που νοιάζονται για την περιφέρειά μας.

Το μέλλον της Θεσσαλίας, του τόπου που επιλέξαμε να ζήσουμε, του τόπου στον οποίο γεννηθήκαμε και για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι, είναι πλέον στα χέρια μας και απαιτεί τη συσπείρωση όλων μας.

Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι, για την Θεσσαλία που ανήκει στους Θεσσαλούς, για την Θεσσαλία που μας αξίζει, για την Θεσσαλία των ονείρων μας.

Κώστας Αγοραστός

Νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Προηγούμενο άρθρο Οι πεμπτοφαλαγγίτες της ΓΣΕΕ στη συμμαχία του κεφαλαίου
Επόμενο άρθρο Πολλαπλή συμμόρφωση. Τι πρέπει να τηρούν οι αγρότες