Ειδήσεις

Ευχαριστίες για την τελετή έναρξης της Παυσιλυπούπολης


Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για την έναρξη της Παυσιλυπούπολης ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“ Θέλω να ευχαριστήσω όλους, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των εκδηλώσεων για την έναρξη της “Παυσιλυπούπολης” που δημιούργησαν ένα έντονα εορταστικό κλίμα στην πόλη προσφέροντας στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω:

– Το Θέατρο Όψεις και το Δημιουργικό Εργαστήρι του Θεάτρου Όψεις για τα θεατρικά δρώμενα που παρουσίασε τόσο στην κεντρική πλατεία κατά τη φωταγώγηση του δένδρου, όσο και στην πύλη της Παυσιλυπούπολης με την εμπνευσμένη σκηνοθετική καθοδήγηση, και τη γενικότερη επιμέλεια του Παύλου Βησσαρίου.

– Τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου που πλαισίωσαν μουσικά τις εκδηλώσεις  με αγαπημένες γιορτινές μελωδίες.

– Τους εθελοντές της Παυσιλυπούπολης που έδωσαν για μία ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους μεταδίδοντας το κέφι και τον ενθουσιασμό τους σε όλους μας.

– Τη Δημοτική Αστυνομία που με την παρουσία της καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων συνέβαλε στην ομαλή και ασφαλή διοργάνωσή τους

– Την Οργανωτική Επιτροπή της Παυσιλυπούπολης για τον σχεδιασμό, την προετοιμασία και την άψογη υλοποίηση των εκδηλώσεων.

– Τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της Παυσιλυπούπολης για την πολύτιμη συμβολή τους.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις. Η στήριξη και η θετική τους ενέργεια μας γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη  στην προσπάθειά μας να κάνουμε την Παυσιλυπούπολη έναν θεσμό για την Καρδίτσα, έναν χώρο χαράς, ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας για μικρούς και μεγάλους και ένα επιπρόσθετο πόλο έλξης ξένων επισκεπτών στην πόλη μας  την περίοδο των εορτών, με ο’τι θετικό αυτό συνεπάγεται για την τοπική αγορά και την τοπική μας οικονομία.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ΚΑΜ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Δήμου Λ. Πλαστήρα