Ειδήσεις

Ευχαριστίες της Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας


Η Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πήραν μέρος στις εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ  και με την ψήφο τους ανέδειξαν την παράταξη πρώτη δύναμη.    

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως εμπιστεύονται πλέον την παράταξή μας για την μέχρι σήμερα παρουσία της στη λειτουργία του Συλλόγου αλλά και στην καθημερινή μάχη που δίνουμε για την ανατροπή της ακραίας, βάρβαρης, νεοφιλελεύθερης πολιτικής που οδηγεί  το σύνολο των εργαζομένων και της κοινωνίας στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν οι εργαζόμενοι είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικότητας, της συνέπειας και της συνέχειας της αυτόνομης, και κινηματικής παρουσίας μας και έρχεται να μας γεμίσει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη , να μας οπλίζει με κουράγιο και όρεξη, για να αγωνιστούμε μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας.

      Η «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας» είναι σταθερά προσανατολισμένη σ’ ένα συνδικαλιστικό κίνημα Μαζικό- Ταξικό-Πολιτικοποιημένο-Αυτόνομο, στην υπηρεσία των εργαζομένων και της κοινωνίας.

       Η υπευθυνότητα, και η καθημερινή παρουσία μας σε κάθε μάχη των εργαζομένων είναι η ελπίδα στους εργαζόμενους, για τη συνέχιση του αγώνα προς όφελος και μόνο των συμφερόντων των εργαζομένων.

      Σήμερα, που βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη και κρίσιμη πολιτική κατάσταση θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους εργαζόμενους πως:

      Όπως κάναμε μέχρι τώρα έτσι και πάλι, από την πρώτη γραμμή του αγώνα, θα παλέψουμε για την υπεράσπιση των κοινωνικών κατακτήσεων, των Δημοσίων αγαθών, του Κοινωνικού κράτους.

      Θα αγωνιστούμε για να δημιουργήσουμε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση ισχυρή με Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα.

     Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα για την αποκατάσταση, προστασία και διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών, συνταξιοδοτικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας.

     Θα αγωνιστούμε για την πραγματική ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων και όσων τις στηρίζουν.

     Εμείς το έχουμε αποδείξει στην πράξη, πως δεν λογοδοτούμε σε κανένα κομματικό φέουδο, σε κανένα «καθοδηγητή», παρά μόνο στους εργαζόμενους, που για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

 

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα εντείνουμε την προσπάθεια, ενσαρκώ­νοντας το πάγιο αίτημα του συνόλου των εργαζο­μένων για ακομμάτιστο, ακηδεμόνευτο συνδικα­λιστικό κίνημα.

 

 

 

                 Για την

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

       Ο.Τ.Α. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

     Απόστολος Ταξιάρχης

 

 

 

      

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δ. Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στο τάβλι