Ζωντανά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην ιστοσελίδα της Νομαρχίας


  Οι εκλογικές προετοιμασίες από την πλευρά της ΝΑ Καρδίτσας ολοκληρώθηκαν κατά τις προηγούμενες ημέρες, ενώ σήμερα ειδικά συνεργεία υπαλλήλων της Νομαρχίας βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να διεξαχθούν ομαλά οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι πολίτες που επιθυμούν να πληροφορηθούν σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν σήμερα, ημέρα των Ευρωεκλογών, μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ της ΝΑ Καρδίτσας στο τηλέφωνο 2441079999 και ώρες από 8:00′ μέχρι 20:00′.

Επίσης, τόσο το τηλεφωνικό κέντρο της Νομαρχίας (τηλ. 2441350100) όσο και το Γραφείο Εκλογών (τηλ. 2441350131) λειτουργούν από 6:30′ έως και 18:30′ ώστε να μπορούν να παρέχουν πληροφορίες στο κοινό και στους εμπλεκομένους στη διαδικασία των εκλογών, όπως τους Δήμους και τους Δικαστικούς.

Επίσης, οι πολίτες που έχουν πρόσβαση στο Internet μπορούν να πληροφορηθούν για το ίδιο θέμα από την ιστοσελίδα:  http://www.ypes.gr/. Τέλος, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά τα αποτελέσματα των εκλογών μέσα από την ιστοσελίδα της Νομαρχίας και συγκεκριμένα μέσα από το εικονίδιο «Ευρωεκλογές 2009» που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του συνδέσμου http://www.karditsa.gr/.

Προηγούμενο άρθρο Επισκέψεις του ΤΕΙ Τεχν. Τροφίμων σε επιχειρήσεις του Νομού
Επόμενο άρθρο Πρόσληψη ατόμων με μερική απασχόληση από τη Ν.Α. Καρδίτσας