Ειδήσεις

Ηλίας Χατζής: Αλεξάκος Φώτιος, ο Δήμαρχος των γρήγορων αποφάσεων


Υλοποιώντας την ρήση του πρώην Αντιδημάρχου και νύν Δημ. Συμβούλου κου Τσιούκη Λάμπρου <<οι πολίτες μόνο δια των ΜΜΕ, εντύπων και ηλεκτρονικών, μπορούν να ενημερώνονται>>, για ακόμη μια φορά δημοσιοποιώ ορισμένα γεγονότα για να αποδείξω τον τίτλο που προσάπτω στον ΑΡΧΟΝΤΑ της πόλις κο ΑΛΕΞΑΚΟ.

Όταν είναι να παρθούν αποφάσεις, για εισπράξεις φόρων κ.λ.π. αυτές είναι γρήγορες και αποφασιστικές. Όταν οι αποφάσεις όμως τείνουν να θίξουν την εκλογική του πελατεία και τους κομματικούς του φίλους παρακολουθήστε πόσο γρήγορα παίρνονται αυτές.

  1. Με την ανάληψη της Δημ. Αρχής, μετά τον Σεπτέμβριο του 2014, τέθηκε το θέμα των δημοτικών εκτάσεων που παραχωρήθηκαν στην Ε.Π.Σ.Κ. και είναι αναξιοποίητες από το 2003.
  2. Μετά από συνεχείς οχλήσεις, ο κος Δήμαρχος εδέησε να θέσει προς συζήτηση το θέμα στο ιστορικό συμβούλιο στις 6-10-2015!! Όπου ακούστηκαν όλα τα ωραία, από τον κοΔήμαρχο και που τώρα απασχολούν την δικαιοσύνη(δημοσιοποιήθηκε το VIDEO Της συνεδρίασης).
  3. Το θέμα πήρε αναβολή, δόθηκε 4μηνη παράταση για να μπορέσουν οι φίλοι του κου Δημάρχουνα υλοποιήσουν αυτά που υποσχέθηκαν. Η συζήτηση του θέματος έπρεπε να γίνει στο τέλος Ιανουαρίου του 2016, η οποία δεν εγινε.
  4. Μετά και πάλι από συνεχείς οχλήσεις, ο κος Δήμαρχος, εδέησε να εισάγει το θέμα προς συζήτηση στις 23-11-2016!!!!!!!!!!. Αναβολή και πάλι διότι τώρα με πρότασή του συγκροτήθηκεδιαπαραταξιακή επιτροπή η οποία θα κατέληγε σε ένα πόρισμα το οποίο θα ήταν δεσμευτικό για το Δημ. Συμβούλιο.
  5. Συγκροτήθηκε η διαπαραταξιακή, κάπου στα Χριστούγεννα του 2016και πάρθηκαν αποφάσεις για ενέργειες του κου Δημάρχου.
  6. Οι ενέργειες έγιναν, τα έγγραφα ήρθαν τον Μάιο του 2017 αλλά φαίνεται δεν ήταν όπως τα ήθελαν οι φίλοι του, δεν εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα τους. Η διαπαραταξιακήακόμα συνεδριάζει!!!!!!!
  7. Μεσολάβησε το επίσης ιστορικό Δ.Σ του Ιουνίου του 2017 που όλη η Καρδίτσα γνωρίζει και που σε αυτό αποκαλύφθηκαν τα πάντα.
  8. Στο Δ. Σ Της 31-8-2017, από την αντιπολίτευση τέθηκε το ερώτημα, πότε θα συνεδριάσει η διαπαραταξιακή για να καταλήξει στο πόρισμα της, το οποίο θα αποφαίνεται για το τι πρέπει να γίνει με τις δημ. Εκτάσεις που έχου παραχωρηθεί στην ΕΠΣΚ? Ο Κος Δήμαρχος ΞΕΧΑΣΕ(ότι θέλει θυμάται) να ορίσει την συνεδρίαση της διαπαραταξιακής. Μετά όμως από αντεγκλήσεις δεσμεύτηκε και πάλι!!!!!!! Η επιτροπή θα συνεδριάσει!!!! Πότε? Ρωτήστε το μαντείο των Δελφών. Δεν παρέλειψε όμως να αμφισβητήσει τις δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχηκ.κ Αγοραστού και Τσιάκου

Διαμαρτύρεται καιεξάπτεται ο κος Δήμαρχος όταν του προσάπτουν <<ποιος διοικεί επιτέλους αυτόν τον Δήμο?>>.

Εάν επρόκειτογια είσπραξη φόρων το θέμαθα κωλυσιεργούσε για 3 χρόνια? Όχι φυσικά.

Όταν όμως μια απόφαση δεν είναι αρεστή στην εκλογική πελατεία και στους κομματικούς μας φίλους, τότε αυτή δεν παίρνεται ποτέ και ας στερεί από την πόλη μας επένδυση 1.700.000 ευρώ.

Έλεος λοιπόν και για μια ακόμη φορά!!!! ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!!!

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη τη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων