Ειδήσεις

Ημέρα Καριέρας από το ΙΕΚ του ΟΑΕΔ


Στην κατάμεστη αίθουσα Εκδηλώσεων του ΟΑΕΔ Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 Ημέρα Καριέρας που εμπνεύστηκαν οργάνωσαν και πραγματοποίησαν η Δ/ντρια Ελευθερία Καρκαλέτση και οι συναδέλφισες εκπαιδευτικοί Άννα Παπαντώνη,  Ελπίδα Ντηλιά και Μαρία Πανουργιά του ΙΕΚ ΟΑΕΔ .

Ημέρα αφιερωμένη στους καταρτιζόμενους του τμήματος Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης του Ι.Ε.Κ ΟΑΕΔ Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Εταιρεία ‘’ΚΥΑΝΑ’’.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν το Συμβούλιο του Συλλόγου  Κομμωτών, εργοδότες Κομμωτές της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας – τους ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας- οι καταρτιζόμενοι του Ι.Ε.Κ, μαθητές της ΕΠΑ.Σ  και πολλοί απόφοιτοι, όλοι των τμημάτων Κομμωτικής των Σχολών του ΟΑΕΔ.

Οι Τεχνικοί της Εταιρείας ‘’ΚΥΑΝΑ’’ παρουσίασαν Νέες Τεχνικές εργασίες και Εξελίξεις στο κλάδο της Κομμωτικής (Βραδινά χτενίσματα-καινοτόμες πρωτότυπες  βαφές κ.ά.). Η εκδήλωση ξεκίνησε το μεσημέρι 15:00 και τελείωσε στις 17:30 έχοντας επιτύχει το στόχο της:

  • Να ενεργοποιήσει τους καταρτιζόμενους του Ι.Ε.Κ που συνεργάστηκαν εθελοντικά για την
  • ΄΄Ημέρα Καριέρας’’ με τα μέλη και τους Τεχνικούς της Εταιρείας.
  • Να βιώσουν οι καταρτιζόμενοι μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο της κομμωτικής και να κάνουν επαγγελματικές επαφές.
  • Να δοθεί η ευκαιρία στους καταρτιζόμενους να έρθουν σε επαφή με τους εργοδότες, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και η προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας μαζί τους, είτε στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης, είτε στα πλαίσια απασχόλησής τους στις επιχειρήσεις τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων
Επόμενο άρθρο Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης