Ειδήσεις

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για τον Άγιο Αρτέμιο


Η εορτή του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, αποτελεί για όλους τους αστυνομικούς ημέρα επίκλησης της χάρης του Αγίου Αρτεμίου για προστασία από τους υπηρεσιακούς κινδύνους και στήριξη στις καθημερινές οικογενειακές, οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Η ανάγκη για προστασία και σκέπη του Πολιούχου μας Αγίου Αρτεμίου στην παρούσα χρονική συγκυρία, κρίνετε επιπλέον επιτακτική και απαραίτητη μιας και το Σώμα εγκαταλείφτηκε εδώ και καιρό από τους φυσικούς του συμπαραστάτες.

Ο βίος του Αγίου και Προστάτη μας Αρτεμίου, συνδέεται με τη θυσία κάθε αξιώματος και εξουσίας, αρνούμενου παραδειγματικά στη θέση τους να θυσιάσει ιδανικά, πίστη και αξίες, με αποτέλεσμα να καρατομηθεί, να βασανιστεί και να αποκεφαλιστεί. Ένας βίος που δημιουργεί σύγχρονους συνειρμούς, είναι απόλυτα διαχρονικός, αλλά και που δυστυχώς στερείται μιμητών και προσώπων που είναι αποφασισμένοι όχι να θυσιάσουν άλλους, αλλά να θυσιάσουν πρωτίστως τον εαυτό τους για χάρη του συνόλου.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας εύχεται ο Κύριος με τις πρεσβείες του Αγίου  μας να φωτίζει το νου και τις ψυχές όλων μας, ώστε να καταστούμε ικανοί να βιώσουμε έναν βίο πλούσιο σε ιδανικά, αξίες και δύναμη, καθιστώντας μας ικανούς να υπερασπιζόμαστε ανά πάσα στιγμή την κοινωνία, την Πατρίδα και την Δημοκρατία μας.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους και τα υπόλοιπα τέσσερα Σπίτια Αγάπης
Επόμενο άρθρο Χρηματοδότηση εγγειοβελτιωτικών έργων ύψους 15,2 εκατ. ευρώ