Ειδήσεις

Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων τιμάει τον μουσικό Βασίλη Νταράλα


Τον σπουδαίο Καρδιτσιώτη μουσικό Βασίλη Νταράλα θα τιμήσει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας στο πλαίσιο της 6ης Γιορτής Δημοτικού Τραγουδιού που οργανώνει αυτή την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 9.00 το βράδυ στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς.

Η Γιορτή, που αναμένεται να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Καρδίτσας.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με το τιμητικό αφιέρωμα στον Βασίλη Νταράλα, ως μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του στην παράδοση του τόπου μας και τον πολιτισμό, και θα ακολουθήσει γλέντι.

Μαζί του θα συμπράξουν πολλοί παλιοί αλλά και νέοι φίλοι του με τους οποίους έχει συνεργαστεί και πιο συγκεκριμένα οι εξής:

Τραγουδιστές: Απόστολος Μπίρος, Άρης Ντίνας, Παναγιώτης Μπαρκαλής, Δημήτρης Τσάκαλος, Λάζαρος Σατρατζέμης, Ιωάννης Γκουζιώτης, Νίκος Γκορίλας, Δέσποινα Καρρά, Λέττα Ζιάκου.

Μουσικοί: Περικλής Ζήσης (λαούτο), Βασίλης Καλαμπάκας (λαούτο), Γιάννης Σερίφης (τουμπερλέκι), Χρήστος Κιτσόπουλος (κλαρίνο), Γιάννης Ζιάκος (κλαρίνο), Τάσος Κουτσιώλης (βιολί), Χάρης Κουτσούμπας (βιολί), Βαγγέλης Τσιντός (βιολί), Τάκης Μπέκας (κλαρίνο), Μάκης Κρανιώτης (κλαρίνο), Απόστολος Καραδήμας (σαντούρι).

Η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού γίνεται με αφορμή την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη τους να ανταμώσουν όλοι μαζί, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν.

Η Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων καλεί όλους τους Συλλόγους – μέλη της, όλα τα χορευτικά του Νομού, όλους τους χοροδιδασκάλους τους όπως και όλους τους Καρδιτσιώτες, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά.

Παρουσιάζει η Ρίτσα Τσικρίκα.

Είσοδος ελεύθερη.

Προηγούμενο άρθρο Παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη στην Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης
Επόμενο άρθρο Συνάντηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας - Θράκης