Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης


Στην Ουγγαρία και πιο συγκεκριμένα στο Έγκερ θα ταξιδέψει ο αθλητής της κολυμβητικής συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός Αθανάσιος Γκούγκλιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης με την επωνυμία “X.CMAS FINSWIMMING WORD CUP” που θα διεξαχθεί από 27 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου 2015.
Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που η Καρδίτσα  αντιπροσωπεύεται σε Διεθνείς Κολυμβητικούς Αγώνες.
Όντας γιορτή του αθλητισμού, οι αγώνες αυτοί καλούν αθλητές από όλο τον κόσμο να γνωριστούν και να γίνουν φίλοι μέσα στο πλαίσιο μιας αθλητικής διοργάνωσης. Πιστεύουμε ότι είναι ευκαιρία για τα παιδιά μας να ζήσουν τα αθλητικά ιδεώδη, το σεβασμό, τη διαφορετικότητα και τη γνωριμία με διαφορετικούς πολιτισμούς και τρόπους σκέψης. Στόχος στους αγώνες δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και η δημιουργία ισχυρών δεσμών φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ νεαρών αθλητών από διάφορα μέρη του κόσμου.
Οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι:
Ελλάδα, Γαλλία, Ουκρανία, Αίγυπτος, Ρωσία, Λευκορωσία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Λιθουανία, Σλοβακία, Τσεχία, Τουρκία, Σερβία, Κολομβία, Αυστρία, Πολωνία και Ουγγαρία.
Ο αθλητής μας θα διαμείνει στο Έγκερ της Ουγγαρίας από 27 Φεβρουαρίου μέχρι 02 Μαρτίου 2015.
Τα Δ.Σ. της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός θέλουν να ευχηθούν καλή επιτυχία στον αθλητή τους Θανάση Γκούγκλια στην μεγάλη αυτή προσπάθειά του.

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση του ΚΚΕ στη Βουλή για τις Παιδιατρικές Κλινικές των Νοσοκομείων Τρικάλων και Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τουρνουά Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon) στα Τρίκαλα