Ειδήσεις

Η Αναγέννηση συγκροτείται ξανά από την αρχή


Με μια ροή ανακοινώσεων που θα τη ζήλευαν πολλές ομάδες που αγωνίζονται ακόμη και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, η ιστορική ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας που συγκροτείται ξανά από την αρχή, κρατά ενήμερη τη φίλαθλο κοινή γνώμη για την κάθε της ενέργεια και προσθήκη, σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των πολυάριθμων φίλων της και των φιλάθλων γενικά ολόκληρου του Νομού Καρδίτσας, πέραν της πρωτεύουσας πόλης.

Η Αναγέννηση είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με όλη τη σημασία της λέξης, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους μεγάλους συλλόγους. Είναι ένας μεγάλος και ζωντανός αθλητικός οργανισμός, με πλούσια δραστηριότητα, ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, με πολύ κόσμο, που την αγαπάει τόσο… όσο… δείχνει όταν πληγώνεται…

Το Δ.Σ. έχει την υποχρέωση να το πράξει και το πράττει με χαρά. Για κάθε ενέργεια είναι απόλυτα ενημερωμένος ο πρόεδρος κ. Θέμης Καραμπέκος, τον οποίο επείγοντες επαγγελματικοί λόγοι δεν επιτρέπουν τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται στην Καρδίτσα. Στις αμέσως επόμενες όμως ημέρες, αναμένεται να έρθει με χρόνο στη διάθεσή του και να επιληφθεί προσωπικά για κάθε θέμα, που απαιτεί την αυτοπρόσωπη παρουσία του.

Σήμερα λοιπόν ανακοινώνεται και η 5η προσθήκη, με τον δεξιό πλάγιο αμυντικό Ζαραμπούκα Ιωάννη, που προέρχεται από την ομάδα Σώκρατες Καρδίτσας, όπου και αγωνίστηκε την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19 στην Α΄ τοπική κατηγορία. Ο έμπειρος 30χρονος αμυντικός αγωνίστηκε επίσης στη διαδρομή του, σε Αγναντερό, Σέλλανα, ΑΟΚ, Μουζάκι, Φάρσαλα, Λεοντάρι.

Με τις ευχές μας για μια καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά, φωτογραφήθηκε στα γραφεία μας και ανακοινώνεται επίσημα.

Αναμένονται δύο ακόμα προσθήκες, ίσως και εντός της ημέρας, ενός έμπειρου και ενός νεαρού, μένει να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Όταν ο ψηφοφόρος γίνεται πολίτης… κάποιοι ανησυχούν - Του Σπύρου Λάππα