Ειδήσεις

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας για την 3η Συνδιάσκεψη


Με την ψήφιση των Θέσεων και της Πολιτικής Απόφασης και την εκλογή των οργάνων (Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο  και Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή) ολοκληρώθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι εργασίες της 3ης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ξεκίνησαν το Σάββατο 5 Μάρτη και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής 6 Μάρτη οι διαδικασίες της 3ης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., με τη συμμετοχή σχεδόν 1.000 εκλεγμένων αντιπροσώπων.

Μια μαζική διαδικασία, μια πλούσια δημοκρατική συζήτηση, ένα πολιτικό βήμα στον εξοπλισμό της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στις νέες συνθήκες. 

Χαιρετισμούς απευθηναν οι  οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς (ΕΕΚ, ΛΑΕ, ΚΚΕ (μ-λ), Ανασύνθεση ΟΝΡΑ, ΟΚΔΕ). Η συλλογική αποτίμηση της διαδικασίας της 3ης Συνδιάσκεψης καθώς και οι απόφάσεις και τα νέα όργανα θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πρωτοστατήσει και στις μάχες που έρχονται. Θα  κάνει μια μεγάλη εξόρμηση στους εργαζόμενους και τον λαό για την προβολή και υλοποίηση των αποφάσεων της. Συνεχίζει πιο δυνατή  για την συμβολή της στους λαϊκούς αγώνες ενάντια στη καπιταλιστική βαρβαρότητα των ευρωμνημονίων, του ρατσισμού της Ευρώπης – φρούριο, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, ενάντια στη κυβέρνηση που τα εφαρμόζει.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τελευταία Παράκληση στην Παναγία Βασίλισσα
Επόμενο άρθρο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά : Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας