Ειδήσεις

Η Αντιγόνη Τσιούτσιου μεγάλη ευεργέτις της Ιεράς μας Μητροπόλεως


Υπεγράφη την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 12μ., το Συμβόλαιο Δωρεάς, με το οποίο η συμπολίτις μας κ. Αντιγόνη Τσιούτσιου, γνωστή για την ευσέβειά της προς τον Θεό και την αγνή αγάπη της προς την Εκκλησία, αλλά και για την μεγάλη της προσφορά στη διδασκαλία εκατοντάδων επιτυχημένων συμπολιτών μας, παραχωρεί στην Ιερά Μητρόπολή μας ένα πολυτελές, νεόδμητο, τετραώροφο κτίριο, το οποίο ανήκει στην κυριότητά της, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18 εντός της πόλεως της Καρδίτσας.

Μετά την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Αγίου Προκοπίου Πορτίτσας, την ανέγερση και παραχώρηση του Ιερού Ναού των Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος του Θαυματουργού, η κ. Αντιγόνη Τσιούτσιου, σήμερα, παραχωρεί ευγενώς την αναφερομένη τετραώροφη οικοδομή, ώστε η τοπική μας Εκκλησία να αναπτύξει τις δραστηριότητές της και την πολυποίκιλη προσφορά της στους συμπολίτες μας.

Μέσω της δωρεάς της κ. Αντιγόνης Τσιούτσιου η Ιερά μας Μητρόπολη θα  οργανώσει καλύτερα το ιεραποστολικό της έργο με το Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο «Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ», τον Ραδιοφωνικό Σταθμό, την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και το Πνευματικό της Κέντρο, που θα στεγαστούν όλα στο εν λόγω κτίριο.

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων εκφράζει εκθύμως τις θερμές ευχαριστίες της για την αξιέπαινη πράξη της δωρήτριας κ. Αντιγόνης Τσιούτσιου και δέεται ταπεινώς στον Κύριό μας Ιησού Χριστό να της χαρίζει πλούσια τα ελέη Του και τις ευλογίες Του, να αναπαύει δε τα αδέλφια και τους γεννήτορές της εν χώρᾳ ζώντων…

Ε κ  τ η ς  Ι ε ρ ά ς Μ η τ ρ ο π ό λ ε ω ς

 

Προηγούμενο άρθρο Αυτή την Κυριακή το Αντάμωμα των Αργιθεατών
Επόμενο άρθρο Από 9-14 Ιουλίου το 14o θερινό συμπόσιο θεάτρου