Ειδήσεις

Η ΑΣΑ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό


Το ΔΣ της ερασιτεχνικής Αναγέννησης Καρδίτσας και η διοικούσα  επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, προς ενημέρωση των μελών και φίλων του Συλλόγου  επισημαίνουν τα εξής

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο η ομάδα μας θα αγωνισθεί στον 4 όμιλο , με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε μια προσπάθεια στήριξης και ενίσχυσης της.

Η  δύσκολη οικονομική συγκυρία  αλλά και η πίκρα η οποία διακρίνει τον κόσμο της ομάδας μετά την περσινή αγωνιστική της πτώση, είναι παράγοντες οι οποίοι κάνουν την προσπάθεια δύσκολη.

Η απαξιωτική έως εχθρική συμπεριφορά, από μεριάς συγκεκριμένων κέντρων και ανθρώπων και  παρά τις τρικλοποδιές που επιχειρούν, μας κάνει να μείνουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο και δηλώνουμε ότι  το ποδοσφαιρικό τμήμα θα σταθεί όρθιο .

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αγωνιστική ενίσχυση, με συνεχείς επαφές μελών της διοικητικής επιτροπής με ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε ότι από την πρώτη γενική συνέλευση και μετά δεν υπήρχε καν ομάδα! Το μέτριο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα του νέου οικοδομήματος, προφανώς και δεν ικανοποιεί κανέναν.

Με τη στήριξη και τη συμμετοχή περισσοτέρων πιστεύουμε ότι το στοίχημα στο τέλος θα κερδηθεί .

Δηλώσαμε εξ αρχής ότι δεν αποτελούμε κλειστό κλάμπ – ούτε το διοικητικό συμβούλιο ούτε η διοικούσα επιτροπή  -και δεν διεκδικήσαμε δάφνες σωτήρων.

Ο οποιοσδήποτε θεωρεί ότι θέλει να προσφέρει μπορεί να μας πλησιάσει και να δηλώσει την ενεργό συμμετοχή του .Άλλωστε και εμάς κανένας δεν μας φώναξε να ενεργοποιηθούμε. Μόνο η αγάπη για το Σύλλογο και η ανάγκη για την Αναγέννησή του  ….

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Παλαμά για τον νικητή Α.Ο. Σελλάνων
Επόμενο άρθρο Ικανοποίηση για την ένταξη του έργου της ΔΕΥΑΚ στο Φιλόδημο