Η γιορτή του αθλητισμού στο Παλέρμο


Η ΔΕΤΑΚ στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2008» με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας και στη συμπαράσταση του Αθλητικού Οργανισμού διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Παλέρμου, με αθλητικές συναντήσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Ύστερα από προετοιμασία πολλών εβδομάδων, με την άριστη συνεργασία όλων όσων συμμετέχουν στη διοργάνωση καθώς και πολλών επαγγελματιών της πόλης μας, η μεγάλη αθλητική γιορτή του Παλέρμου είναι γεγονός.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Καρδίτσα και σκοπό έχει να αναδείξει το Παλέρμο ως ιστορικό χώρο άθλησης και κοινωνικής συναναστροφής.

Στην προσπάθεια αυτή ουσιαστικός είναι ο ρόλος και η συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας που ως σήμερα αθλούνται στο Παλέρμο, ενώ ουσιαστική είναι και η συμβολή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Καρδίτσας.

Η φιλοσοφία της όλης διοργάνωσης σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία στους παλαιότερους να θυμηθούν μοναδικές στιγμές, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα στους νεότερους για τη σημασία του υγιούς – λαϊκού αθλητισμού στη δύσκολη καθημερινή μας ζωή.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους αναμνηστικά μπλουζάκια, καπέλα, χυμοί και αναψυκτικά, ενώ τέλος σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα συμμετοχής και στη νικήτρια ομάδα του τουρνουά θα απονεμηθεί αναμνηστικό κύπελλο.  

Προηγούμενο άρθρο Στην τελική ευθεία η πολεοδόμηση των στρατοπέδων
Επόμενο άρθρο «Ώρα μηδέν» για το μέλλον της Ολυμπιακής