Ειδήσεις

Η ΔΕΥΑΚ για τα προβλήματα υδροδότησης


Το τελευταίο διάστημα, λόγω του εκτεταμένου παγετού και της χιονόπτωσης, δημιουργήθηκαν προβλήματα υδροδότησης ορισμένων Τοπικών Κοινοτήτων που υδρεύονται από το δίκτυο του Συνδέσμου Ύδρευσης, ιδιαίτερα δε αυτών που βρίσκονται στην περιοχή του πρώην Δήμου Κάμπου. Τα προβλήματα αυτά είχαν ως αιτία την υπερκατανάλωση, επειδή οι καταναλωτές προκειμένου να αποφύγουν το πάγωμα των εσωτερικών τους εγκαταστάσεων, άφηναν όλο το εικοσιτετράωρο κάποια βρύση ανοιχτή.

Επειδή όμως ο παγετός υποχώρησε αισθητά και επειδή σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. δεν αναμένονται στο επόμενο διάστημα ανάλογες θερμοκρασίες, καλούνται οι καταναλωτές  να μην αφήνουν τις βρύσες ανοιχτές, πράγμα που θα συντελέσει στη σύντομη αποκατάσταση της λειτουργίας του δικτύου Ύδρευσης, λόγω δραστικού περιορισμού της υπερκατανάλωσης του νερού.

Επίσης οι καταναλωτές καλούνται να ελέγξουν στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό, μετά το λιώσιμο του χιονιού τις εγκαταστάσεις τους και εάν υπάρχουν βλάβες που αφορούν τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να τις δηλώσουν τηλεφωνικά  ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, προκειμένου αυτές να αποκατασταθούν.-

 

 

 

 

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

ΧΡ. ΚΑΡΕΛΑΣ

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η κοινωνική δράση του Δήμου Καρδίτσας το Δεκέμβριο
Επόμενο άρθρο Παράταση στις οικονομικές υποχρεώσεις των επαγγελματιών ζητά το Επιμελητήριο