Ειδήσεις

Η Δημοτική Αρχή Παλαμά σε αγιασμούς σχολείων


Σύσσωμη η Δημοτική αρχή του Δήμου Παλαμά παρευρέθη στους  αγιασμούς των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ευχήθηκε στους μαθητές, δασκάλους και γονείς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου παρευρέθη στους αγιασμούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Επαγγελματικού Λυκείου Παλαμά και έδωσε τις ευχές του στους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά. Στο σύντομο καλωσόρισμά του προς τους μαθητές ανέφερε:

« Ξεκινά και φέτος άλλο ένα ταξίδι στη γνώση και στη μόρφωση. Οδηγός σας σε αυτό το ταξίδι θα είναι οι δάσκαλοί  σας που επιβάλλεται να σας παραδώσουν στη κοινωνία ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε το χρέος να είμαστε δίπλα σας και να προσπαθούμε να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα μιας και είσαστε το μέλλον του τόπου μας. Οι δε γονείς σας που είναι πάντοτε δίπλα σας να οπλιστούν με περίσσεια υπομονή και να σας παρέχουν ότι είναι αναγκαίο για την πρόοδο σας. Τέλος στους μαθητές του δημοτικού επισήμανε πως παιδί και παίζω είναι δυο λέξεις με κοινή ρίζα αλλά παίζω σημαίνει ότι το κάνω με συμμαθητές και φίλους και όχι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, μπρός σε μία οθόνη ενός υπολογιστή ή tablet.»

Μετά το τέλος του αγιασμού οι διευθυντές των σχολείων ετοίμασαν μια μικρή γιορτή για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και δεξιώθηκαν γονείς και μαθητές.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Bόλτα με ποδήλατο σε βιομηχανικά μνημεία
Επόμενο άρθρο Εγγραφές νέων αθλητών στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας