Ειδήσεις

Η διαιτησία νίκησε τη Μαυραϊκή – Της Κίνησης πολιτών Ρομά Σοφάδων


Για μια φορά  ακόμη μια ημερίδα Σοφαδιτών Μπαλαμέ στήσανε τη διαιτησία για να κερδίζουν την ιστορική ομάδα της Α.Ο. Μαυραϊκης Σοφάδων.

Καταγγέλλουμε την διαιτησία  για στημένο παιχνίδι στον αγώνα που διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο   της πόλης Σοφάδων  Ηρακλής Σοφάδων – Μαυραϊκή   στις 26/10/2019. Με μαφιόζικες κινήσεις η διαιτησία καθάρισε το παιχνίδι από νωρίς  καθώς χωρίς καμία παράβαση ούτε συμμετοχή του παίχτη σε κάποια επίμαχη φάση,  έβγαλε κόκκινη κάρτα το τερματοφύλακα της Μαυραϊκης.

Σφύριξε πάνω από 150 φορές υπέρ του Ηρακλή στο πρώτο ημίχρονοκαι  διέκοψε τον αγώνα χωρίς λόγο και αφορμή. Έβγαλε μόνο τους φιλάθλους της Τσιγγάνικης ομάδας  έξω από το γήπεδο και ζήτησε συνδρομή της αστυνομίας χωρίς κανένα λόγο. Η τριάδα  έδυσε και έραψε όπως ήθελε    για να δώσει την νίκη στον Ηρακλή.

Διαμαρτυρόμαστε και ζητάμε δικαιοσύνη μέσω εισαγγελικής παρέμβασης για τον ορισμό της διαιτησίας  για να μάθει ο αθλητικός κόσμος του νομού Καρδίτσας υπό ποιες συνθήκες  επιλέχτηκαν οι συγκεκριμένοι «τρεις» και ποιος τους έδωσε εντολή να στήσουν το παιχνίδι.  Θέλουμε να γίνει άρση  απορρήτου των τηλεφώνων  τους να μάθουμε την αλήθεια. Θέλουμε να μάθουμε ποιος από τους παράγοντες του Ηρακλή έστησε αυτό το παιχνίδι.

Δεν είναι η πρώτη φορά,  έχει ξανά γίνει  στο παρελθόν, μόνο που τότε κουκουλώθηκε το θέμα.  Μπορεί εμείς να μένουμε σε  αυθαίρετες και ναύλων παράγκες άλλα  αυτοί  διαμένουν σε μαύρες  στημένες παράγκες.

Διαμαρτυρόμαστε και ζητάμε δικαιοσύνη  από την  διαιτησία για να μην γίνουν στο μέλλον επεισόδια και χαθεί ανθρώπινη ζωή.

Προηγούμενο άρθρο Τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Ομιλία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού