Η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» παρούσα στις Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις


 

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας και εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Κώστας Παπαλός, πλαισιωμένος από δημοτικούς συμβούλους και νέους/ες υποψήφιους/ες του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που οργάνωσαν στην πόλη μας οι τοπικοί συνδικαλιστικοί φορείς.

Επιπλέον, η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» έκανε αισθητή την παρουσία της και σε κοινωνικές εκδηλώσεις των δημοτών για την Πρωτομαγιά.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης ο κ. Παπαλός κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης της πλατείας Δικαστηρίων στην Καρδίτσα.

Στη συνέχεια μετέβη στο Καλλίθηρο, στον όμορφο χώρο αναψυχής «Φεγγαρόψαρο», τον οποίο επέλεξαν εκατοντάδες οικογένειες με τα παιδιά τους για την πρώτη Μαγιάτικη έξοδο!

Ο Κώστας Παπαλός με τους/τις υποψήφιους/ες της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» κατά την επίσκεψή τους στο πάρκο, δέχθηκαν εγκάρδιους χαιρετισμούς από πολλούς δημότες, ενώ οι προσκλήσεις για γεύμα ήταν συνεχείς!

Όλοι μαζί ευχαρίστησαν τον κόσμο για την θερμή φιλοξενία του, παρέμειναν κοντά του για αρκετή ώρα και ύστερα αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Νέος σταθμός της Πρωτομαγιάτικης μίνι περιοδείας του υποψήφιου Δημάρχου Καρδίτσας ήταν στη συνέχεια το Δασύλλιο της Μυρίνης, όπου παραδοσιακά την Πρωτομαγιά, συγκεντρώνονται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής για να χαρούν την Άνοιξη.

Και εκεί η υποδοχή του κόσμου ικανοποίησε ιδιαίτερα όλους τους παριστάμενους υποψήφιους της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ», με τον Κώστα Παπαλό να ανταλλάσσει ευχές αλλά και αγκαλιές με συνδημότες του που έσπευσαν να τον καλωσορίσουν.

Αργά το απόγευμα ο κ. Δήμαρχος συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και νέους/ες υποψήφιους/ες του συνδυασμού του, μετέβη στο Αρτεσιανό όπου πανηγύριζε ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου. Παρακολούθησαν τον Εσπερινό και αργότερα ο κ. Παπαλός χαιρέτησε την πανηγυρική εκδήλωση που διοργάνωσε το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Αρτεσιανού με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Σιώμο.

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη της ΣΤ τάξης του 2ου Δημ. Σχολείου στο 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Επισκέψεων του Δημάρχου Σοφάδων