Ειδήσεις

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συγκέντρωσε τους βετεράνους αθλητές της ΑΕΛ, του ΑΡΗ, ΠΑΟΚ και ΗΡΑΚΛΗ


Αστέρια του ένδοξου ποδοσφαιρικού παρελθόντος ξεδίπλωσαν το απόγευμα της Τετάρτης 26.06.2019για άλλη μια φορά το πλούσιο ταλέντο τους ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Πανοράματος Θεσσαλονίκης, όπου διεξήχθη το 2ο Τουρνουά Παλαιμάχων που διοργάνωσε η ΕΔΑΘΕΣΣ σε συνεργασία με το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Η πρωτοβουλία της ΕΔΑΘΕΣΣ – που τείνει να γίνει ετήσιος θεσμός – είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έγινε στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας, όπως σημείωσε στην σύντομη ομιλία της η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΔΑΘΕΣΣ κ. Αικατερίνη Στάχταρη. «Το παιδικό χωριό στο Φίλυρο» ενισχύθηκε με ένα σημαντικό ποσό που προέκυψε από τα έσοδα του αγώνα.

Οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ και η ΑΕ Λάρισας συμμετείχαν στο τουρνουά και το γήπεδο γέμισε αστέρια μιας άλλης, αλησμόνητης ποδοσφαιρικής εποχής: Κούης, Βένος, Ζελελίδης, Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης, Γεωργιάδης, Καραγεωργίου, Σελιώνης, Παραφέστας, Γκόλαντας, Ράμμος και πολλοίακόμη ξαναφόρεσαν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και υπό τις παροτρύνσεις ξακουστών βετεράνων όπως ο Κώστας Αϊδινίου, ο Κώστας Ιωσιφίδης, ο Χρήστος Τερζανίδης, ο Νίκος Αργυρούλης,oΘωμάς Δράμαλης και άλλοι, έδειξαν την κλάση τους στο χορτάρι. Για την ιστορία, στα δύο ματς που διεξήχθησαν ο ΑΡΗΣ κέρδισε την ΑΕ Λάρισας με σκορ 3 – 0 και ο ΠΑΟΚ τον Ηρακλή με σκορ 5 – 1.

«Αισθάνομαι υπέροχα ανάμεσά σας» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑΘΕΣΣ,κ. Λεωνίδας Μπακούρας απονέμοντας αναμνηστική πλακέτα στους αρχηγούς των 4 ομάδων. «Είναι μια πρωτοβουλία της Εταιρίας μας που θέλουμε να συνεχιστεί γιατί φέρνει τους ανθρώπους κοντά» τόνισε χαρακτηριστικά και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, στον οποίο επίσης επέδωσε αναμνηστική πλακέτα για την φιλοξενία της διοργάνωσης.

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ο δήμος του φιλοξενεί μια τόσο ωραία διοργάνωση διατύπωσε ο κ. Καϊτεζίδης, απονέμοντας και ο ίδιος λεύκωμα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη στους αρχηγούς των ομάδων που συμμετείχαν και αναμνηστική πλακέτα στον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρέθεσε η ΕΔΑΘΕΣΣ στους παλαίμαχους των τεσσάρων ομάδων.

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα περιοδειών του υποψηφίου Βουλευτή Καρδίτσας κ. Σωτήρη Κουλοκτσή για το Σάββατο 29 Ιουνίου
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του Κώστα Αγοραστού στον εορτασμό των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ