Η ελεγχόμενη στάθμευση : Αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής


Ο Δήμαρχος κ. Αλεξάκος και η δημοτική παράταξη επιδεικνύουν από την αρχή της θητείας τους αναλγησία και αντιδημοκρατική συμπεριφορά.

Όπως είναι γνωστό σε όλους εδώ και μια δεκαετία περίπου οι μόνιμοι κάτοικοι και επαγγελματίες που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης, ζητούν από την εκάστοτε δημοτική αρχή να καταργηθεί το χαράτσι που επιβάλλεται με την ελεγχόμενη στάθμευση.

Με έγγραφό μας στις 10-10-2014 προς τη νέα δημοτική αρχή επανακαταθέσαμε το αίτημά μας για την ελεγχόμενη στάθμευση που υπογράφεται από 185 συνδημότες μας.

Αυταρχικά ο Δήμαρχος δεν εισάγει για συζήτηση το αίτημά μας στο Δημοτικό Συμβούλιο παρότι έληξε ο χρόνος που επιβάλει η νομοθεσία (αρ. 6, Ν3242/2004) για να δοθεί σχετική απάντηση στους πολίτες.

Μετά τα παραπάνω απαιτούμε από τη δημοτική αρχή να θέσει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημά μας για συζήτηση και λήψη απόφασης. Επίσης να ληφθεί πολιτική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη διαγραφή των προστίμων (χαρατσιών) που είχαν επιβληθεί από την δημοτική αστυνομία σε 10.000 συνδημότες μας.

 

 

Για την Επιτροπή Δημοτών

Τσιώνος Σεραφείμ

Τσιγαρίδας Κωνσταντίνος

Τσιγάρας Χρήστος

Προηγούμενο άρθρο Έργα αναβάθμισης σε τρία Κέντρα Υγείας του Νομού
Επόμενο άρθρο Το θέατρο ΟΨΕΙΣ "δίδαξε" τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων